Evo kako da prepoznate da li gubi interesovanje

Kada veza krene u pogrešnom smijeru, znakovi su lako uočljivi. Kako biste izbjegli situaciju da vam neko slomi srce, potrebno je da držite oči i uši otvorenima. Proverite da li on pokazuje neke od sljedećih znakova u posljednje vreme. Ako je to slučaj, on možda gubi interes za vas.

On se ne trudi da održi vezu

Ako ulažeš ozbiljne napore da održiš vezu, a on se nimalo ne trudi, to je znak da je počeo da gubi interes za tebe. Neobične vrste ponašanja, kao što su izbegavanje, neodgovaranje na pozive i poruke ili ako ti se ne javlja, siguran su znak da mu više nije stalo do tebe.

On traži izgovore da bi te izbegao

Kada je dvoje ljudi u vezi, oni pokušavaju da što više vremena provedu zajedno. Ako tvoj muškarac ima glupave razloge zbog kojih ne želi da se vidite, sasvim je jasno da te izbegava, piše minimagazin.info

Stalno te laže

Poverenje je veoma bitno u svakoj vezi. Kada je muškarac zaljubljen u tebe, on će želeti da znaš sve o njemu. Međutim, ako te često laže, to znači da od tebe krije neke stvari i da mu nije bitno da li ćeš biti povređena zbog ovakvog ponašanja. Moguće je i da ga veza guši pa mu laži pomažu da se oseća bolje.

Vara te
Za neverstvo nema opravdanja. Ako te vara, sigurno je izgubio ineteres za tebe i vašu vezu.

Ne sluša te

Ako ne obraća pažnju na ono što govoriš ili ako sve što kažeš uzima sa rezervom, to znači da nešto definitivno nije u redu.

Odbija da bude intiman

To može da bude verbalno ili fizički. Ako se odmiče kada pokušaš da ga zagrliš ili poljubiš, ne želi više da te drži za ruku u javnosti i stalno se izvlači kako bi što manje vremena provodio sa tobom, to je siguran znak da nešto ne “štima”.

Započinje svađe zbog sitnica

Sasvim je moguće da želi da raskine s tobom, ali ne zna kako. Sa ciljem prikrivanja sopstvene zbunjenosti i frustracija, on se započinje svađe zbog sitnica. Ovo pokazuje da te više ne voli.

Poredi te sa drugim ženama

Ako te često poredi sa drugim ženama, to pokazuje da misli da su one bolje od tebe. Ne dozvoli mu da ti sroza samopouzdanje. Razgovaraj sa njim.

Prestaje da planira zajedničku budućnost

Razlog za ovo može biti to što on ne vidi budućnost sa tobom. Takođe, moguće je da planira da uskoro raskine sa tobom pa smatra da je besmisleno pričati o budućnosti.

Ne pokazuje uzbuđenje

On nije razočaran kada mu otkažeš izlazak ili nije uzbuđen kada trebate provesti vreme zajedno. Ovo je jasan pokazatelj da gubi interes za tebe.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU