Ovog vikenda polufinalni turniri košarkaške Lige mladih

Polufinalni turniri košarkaške Lige mladih BiH igraju se ovog vikenda.

Kadetkinje će igrati na tri turnira, u Konjicu gdje će nastupiti ekipe Konjic, Feniks Banja Luka i Zrinjski, u Banovićima gdje će igrati Mladi Krajišnik, Tomislav i Banovići, te u Trebinju gdje će nastupiti Livno, Kengur i Leotar.

Na turniru A u Konjicu u subotu od 16 sati sastaju se Konjic – Zrinjski, a u nedjelju Zrinjski – Fenix (13.00) i Feniks – Konjic (16.00).

Kada je u pitanju turnir B u Banovićima, u subotu će biti odigrana dva meča. Od 12 sati sastaju se Mladi Krajišnik – Tomislav, dok Banovići i Tomislav igraju od 15.30. U nedjelju će snage odmjeriti Mladi Krajišnik i Banovići, a meč počinje u 16.00 sati.

Dva meča bit će odigrana u subotu i na turniru C u Trebinju. Livno i Kengur igraju od 13.00, a meč Leotar – Livno počinje u 17.00 sati. Susret Kengur – Leotar igra se u nedjelju u 12.00.

Kadeti će također biti raspoređeni na tri turnira čiji su domaćini KK Hunters, Student Igokea i Kengur Zenica.

Satnica turnira A, na kojem će osim ekipe Hunters nastupiti Spars i Rama, bit će poznata u petak.

Na turniru B u Aleksandrovcu igrat će Student Igokea, Zrinjski i Sloboda, a prvog dana turnira u subotu sastat će se: Zrinjski – Sloboda (16.00) i Student Igokea – Zrinjski (19.00). U nedjelju od 12 sati igraju Sloboda – Student Igokea.

Na turniru C u Zenici nastupit će Široki, Leotar i Kengur. U subotu se sastaju: Široki – Leotar (14.00) i Kengur – Leotar (18.00), a u nedjelju Široki – Kengur (10.00).

(FENA) H.D.


Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU