Izvedbom predstave “Lude sedamdesete”, Gradsko kazalište mladih (GKM) Vitez u nedjelju je započelo i najavilo novu kazališnu sezonu.

Višestruko nagrađivana predstava “Lude sedamdesete”, koja govori o četiri žene u staračkom domu i njegovateljici koja se brine o njima, nastala je po dramskom predlošku članice GKM-a Vitez Ane Dragozet, a u režiji Brune Grebenara.

Izvršni producent predstave je Ivan Sajević, fotografiju potpisuje Boris Šarić, a grafičko oblikovanje Borislav Sučić. U predstavi igraju Antonela Lukić, Berna Mišković, Ivona Matošević, Ana Maros i Elena Stojak.

Iz GKM-a Vitez odlučili su nastaviti svoju višegodišnju praksu pozivanja gostiju na neke od svojih predstava, a ovoga puta to su bili članovi Hrvatskog planinarskog društva Vitez, u čije je ime zahvalila, ali i pozdravila sve prisutne predsjednica tog društva Dragana Sivonjić.

“Postoji neka bliska poveznica među viteškim planinarima i kazalištarcima. Jako sam sretna što smo večeras ovdje, tim više što je dvorana krcata, a i što se naše prijateljstvo nastavlja i produbljuje”, kazala je Sivonjić.

Voditelj GKM-a Ivan Sajević izrazio je zadovoljstvo početkom nove kazališne sezone.

“Odlična igra naših ‘bakica’, krcata dvorana, fantastična publika. Divna najava onoga što nas očekuje u narednom razdoblju. Osim brojnih gostovanja, posebno izdvajamo tri nove premijere koje ćemo izvesti u travnju i svibnju”, kazao je Sajević, priopćeno je iz GKM-a Vitez.

 


2
Komentari

avatar
2 Teme komentara
0 Odgovori na temu
0 Followers
 
Najnoviji komentari
Najpopularniji komentari
0 Autori komentara
Autori nedavnih komentara
  Prati komentare na ovaj članak  
Najnovije Najstarije Najpopularnije
Obavijest o
trackback

… [Trackback]

[…] Find More on that Topic: tntportal.ba/vijesti/fena-novost-predstavom-lude-sedamdesete-zapocela-nova-kazalisna-sezona-gkm-a-vitez/ […]

trackback

… [Trackback]

[…] Find More Information here to that Topic: tntportal.ba/vijesti/fena-novost-predstavom-lude-sedamdesete-zapocela-nova-kazalisna-sezona-gkm-a-vitez/ […]