Fenom mu suše pazuha, jer se znoji na javnim događajima

Mark Zuckerberg u svom timu ima ljude koji prije velikih evenata ili njegovih govora fenom suše njegova pazuha, kako bi eliminirao znoj koji mu se pojavljuje kao posljedica nervoze, jedna je od stvari koje su navedene u novoj knjizi “Facebook: The Inside Story”, koju je napisao novinar Wireda Steven Levy.

Recenzenti tako navode da je Zuckerberg opsjednut svojim javnim imidžem, a priče o tome da se Zuckerberg često znoji na javnim događanjima, naročito onima koji su za njega neugodni i gdje mora odgovarati na neugodna pitanja počele su još 2010. godine kada je na jednoj konferenciji govorio o zaštiti privatnosti na Facebooku.

fenom mu suše pazuha, jer se znoji na javnim događajima

foto: dpa/DPA/PIXSELL

U međuvremenu je bilo puno situacija na kojima se mogla vidjeti njegova nelagoda i orošeno čelo, poput ispitivanja u Kongresu kada je dobro izrešetala Alexandria Ocasio-Cortez.

Business Insider je tražio komentar šefova Facebooka, a glasnogovornica Liz Bourgeois je izjavila da sumnja da je ta informacija točna, ali da svatko tko inače nosi sive majice, kao što je to slučaj sa Zuckerbergom, zna da je znojenje u majici takve boje veliki problem.

Levy je na ovoj knjizi radio tri godine, a osim Zuckerberga u fokusu knjige mu je i izvršna direktorica Facebooka Sheryl Sandberg, koju je opisao kao robota. Za nju je napisao da pred novinarima često zna glumiti nervozu kako bi od njih dobila blaža pitanja.

I tu je informaciju glasnogovornica kompanije demantirala, a niti Zuckerberg niti Sandbergova nisu htjeli komentirati novu knjigu.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU