-0.1 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 25 listopada, 2021

Horor i Triler “Annabelle 3”, komedija “Juče” i svjetska pretpremijera SF avanture  “Spider-man”,  novi filmski naslovi u Multiplexu “Ekran” Zenica

Publiku Multiplexa “Ekran” Zenica očekuje još jedna uzbudljiva filmska sedmica. Naime, već u srijedu 26.06. očekuje svjetska pretpremijera dugoočekivanog horora Annabelle 3 koji će publika gledati od 20:00 sati. Filmski četvrtak nam donosi navedeni horor u dva termina, a isti nas upoznaje sa pričom u kojoj su  demonolozi Ed i Lorraine odlučni očuvati Annabelle od uništenja te je smjeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz svećenički blagoslov. No, nesretna noć počinje kada Annabelle probudi zle duhove u prostoriji te zajedno uoče novu metu – Warrenovu desetogodišnju kćer Judy i njezine prijatelje.

U muzičkoj komediji “Juče”  upoznajemo neuspješnog pjevača koji shvata  da je on jedini čovjek na Zemlji koji se sjeća grupe Beatles, pa započinje da izvodi njihove numere kao svoje. Ovu zanimljivu komediju publika će imati priliku da gleda od 18:00 i 20:30h.

Također, u srijedu 03. jula od 20:15h na programu je svjetska pretpremijera SF avanture “Spider-man: Daleko od kuće”.  Sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti svaki radni dan poslije 16:30h na broj telefona 032 407 518.

0 0 Glasovi
Rejting članka
- Oglašavanje -
Pretplatite se
Obavijesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
NAJNOVIJE
Možda vas zanima