Jahorina planira kandidaturu za Svjetske kompanijske sportske igre

Jahorina planira kandidaturu za Svjetske kompanijske sportske igre 2024 godine
Olimpijski centar Jahorina, 9.3.2020. godine

Prve zimske kompanijske igre u organizaciji Srpske federacije kompanijskog sporta sa preko 200 učesnika održane su na Jahorini u terminu od 4. do 8. marta. Sportisti rekreativci iz uglednih kompanija Srbije takmičili su se u svim zimskim sportovima na snijegu.

Igre su međunarodnog karaktera jer učestvovali i gosti iz Makedonije, Grčke i Crne Gore zajedno sa domaćinima iz Republike Srpske.
U okviru posjete predstavnika Srpske federacije kompanijskog sporta i učesnika prvih zimskih igara održan je sastanak uprave Olimpijskog centra Jahorina na čelu sa direktorom Dejanom Ljevnaićem i počasnim predsjednikom Srpske federacije kompanijskog sporta Igora Braunovića, kojem su prisustvovali i predsjedink Srpske federacije kompanijskog sporta Velizar Đerić i Musa Lami, generalni sekretar evropske i svjetske federacije kompanijskog sporta. Na sastanku je dogovorena kandidatura Olimpijskog centra Jahorina za organizaciju i održavanje Svjetskih kompanijskih igara upravo na olimpijskoj planini, 2024 godine.


Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić je rekao:“Čestitam svim učesnicima na uspješno realizovanim zimskim igrama, zadovoljstvo nam je jer smo domaćini jedne ovakve manifestacije. Zadovoljstvo će nam biti još veće ukoliko uspijemo dobiti organizaciju svjetskih kompanijski igara 2024. godine gdje se očekuje više od 3.000 učesnika. Jahorina sa blizinom aerodroma i najboljim odnosom cijena – kvalitet je idealna za organizaciju ovakvih manifestacija. Potrudićemo se da budemo dobri domaćini i veseli nas moguće proširenje saradnje“.


Ceremoniji zatvaranja ove manifestacije prisustvovao je direktor OC Jahorina, Dejan Ljevnaić,  kojem je uručena zahvalnica za doprinos realizaciji programa Prvih otvorenih zimskih kompanijskih sportskih igara Jahorina 2020. „U životu sam dobio mnogo zahvalnica ali mi je ova najdraža jer je od mog velikog prijatelja Igora Braunovića kojem se ovom prilikom zahvaljujem na ukazanom povjerenju“, dodao je Dejan.

FENA

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU