Srijeda, 4 kolovoza, 2021

Kod Čapljine otkriven zasad indijske konoplje

Na području mjesta Dračevo, općina Čapljina, policija je otkrila zasad opojne droge indijske konoplje i uhapsila dvije osobe.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Indijska konoplja pronađena je u četvrtak u operativnoj akciji “Žetva” koju su proveli pripadnici Središnjeg istražnog ureda Granične policije BiH.

“Tijekom pretresa, pronađeno je i oduzeto više od 80 stabljika indijske konoplje, a zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga slobode su lišene dvije osobe, državljani BiH”, izvijestili su iz Granične policije BiH.

Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić istaknuo je da se Granična policija u kontinuitetu bori protiv svakog oblika prekograničnog kriminaliteta i pohvalio aktivnosti pripadnika Središnjeg istražnog ureda GPBiH.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

“Ovim putem pohvalio bih Središnji istražni ured Granične policije BiH, posebno Odsjek za prikrivene operacije i Odsjek za istrage, koji redovitim operativnim akcijama bilježe izuzetno dobre rezultate te u kontinuitetu nastavljaju s navedenim aktivnostima, kao i svim ostalim aktivnostima u borbi protiv svakog oblika kriminaliteta”, rekao je ravnatelj Galić.

Rad na predmetu se nastavlja, a izvješće o počinjenom kaznenom djelu bit će dostavljeno nadležnom tužiteljstvu redovitom procedurom, navodi u priopćenju Granična policija BiH.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -

Vijesti danas