KREĆE RETROGRADNI SATURN Ovo je ključan datum za vaš horoskopski znak

Retrogradni Saturn donosi je period straha, neizvjesnosti i komplikacija koji su osjećali svi horoskopski znakovi.

Treba napomenuti da Saturn koji kreće napred neće donijeti procvat jer je to ipak jedna od najtežih i najmudrijih planeta u astrologiji, ali će svakako donijeti oslobođenje.

Ovo je važan aspekt jer Saturn predstavlja odgovornost, disciplinu, ograničenja i strukturu, dok Ribe predstavljaju saosjećanje, maštovitost, duhovnost i intuiciju.

Kombinacija ovih karakteristika može imati uticaj na životni put osobe.

Evo nekoliko ključnih karakteristika Saturna u Ribama:

Emotivna dubina

Osobe sa Saturnom u Ribama često imaju dubok unutrašnji svijet. Oni su vrlo osetljivi i saosjećajni prema drugima, što ih može činiti izvanrednim terapeutima, savjetnicima ili umjetnicima.

Intuicija

Saturn u Ribama može pojačati intuitivne sposobnosti osobe. Oni često mogu prepoznati suptilne znakove i intuitivno razumjeti stvari koje drugi možda ne mogu.

Duhovnost

Saturn u Ribama često dovodi do dubokog interesovanja za duhovnost i okultno. Osobe s ovim položajem mogu tražiti duhovni put kroz meditaciju, molitvu ili druge duhovne prakse.

Teškoće u postizanju ciljeva

Saturn je planeta odgovornosti i ograničenja, pa osobe sa Saturnom u Ribama mogu imati teškoće u postizanju svojih ciljeva. Mogu biti sklone izbjegavanju odgovornosti ili suočavanja s realnošću, pa je važno da nauče kako da se suoče sa svojim obavezama.

Manjak samopouzdanja

Saturn u Ribama može dovesti do osjećaja nesigurnosti. Osobe s ovim položajem Saturna treba da rade na razvijanju samopouzdanja i samodiscipline kako bi postigli svoje ciljeve.

BONUS VIDEO:

KREĆE RETROGRADNI SATURN Ovo je ključan datum za vaš horoskopski znak appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU