Naslovnica Lifestyle Četiri zimske nijanse koje uvijek izgledaju luksuzno i sofisticirano

Četiri zimske nijanse koje uvijek izgledaju luksuzno i sofisticirano

PODIJELI

Pojedine nijanse boja specifičnih za zimsku sezonu postale su pravi klasik u modnom svijetu, a odjevnim komadima, dodacima i obućom u ove četiri specifične nijanse boja ove sezone nikako ne možete pogriješiti…

oglasi

Crvena boja vina
Ova nijansa burgundca i sočnih trešanja modnim predmetima osigurava luksuzan izgled, a ove zime izgledat će sjajno u kombinaciji sa svijetlim traperom, o čemu dovoljno govori stilistički primjer popularne danske blogerice Pernille Teisbaek.

Tamna čokolada
Ključna nijansa smeđe u aktualnoj sezoni je mračna i senzualna, a u paru s komadima u ostalim nijansama smeđe stvorit ćete prekrasan i uravnotežen stajling, kao što je pošlo za rukom poznatoj blogerici Beatrice Gutu.

Safirna žuta
Kao što se moglo vidjeti u kolekcijama modnih kuća Balenciaga i Versace, ova specifična nijansa žute boje darovat će vedar izgled najtmurnijoj zimskoj kombinaciji. Ove sezone isprobajte čari prekrasnih suknji slip kroja ili pletenine u ovoj jedinstvenoj nijansi žute, poput britanske blogerice Lucy Williams.

Kamenosiva
Uz duboke sive nijanse, koje su podjednako zavladale svijetom interijera i modnom scenom, ove sezone glavnu riječ imaju svijetle nijanse poput kamenosive. Poželite li stvoriti monokromatsko izdanje, komadima u kamenosivoj nijansi nećete pogriješiti, a siva kao potpuno neutralna boja odlično će pristajati uz različite nijanse, poput prethodno spomenute safirnožute.

tportal