REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Ako si niska žena vjerojatno kombinacije s gležnjačama ne izgledaju uvijek dobro jer u njima izgledaš još niže. No taj problem nije teško riješiti

Gležnjače su jedan od omiljenih jesenskih/zimslih komada već nekoliko sezona i gotovo da nema žene koja ne posjeduje barem jedan par. Međutim, ova popularna obuća nerijetko je “neprijatelj” niskih žena jer im vizualno skraćuje noge pa u njoj izgledaju nezgrapno i niže nego što jesu. Srećom, postoji nekoliko trikova uz koje će gležnjače savršeno pristajati baš svakoj visini. Donosimo ih u nastavku:

1. Podvrni traperice
Sigurno si se pitala zašto brojne djevojke podvrću nogavice svojih traperica, ali si primijetila da tako izgledaju skroz dobro?! Riječ je o stilskom triku za kojim nerijetko posežu niske djevojke kako bi vizualno produžile svoje noge i tako si dodale nekoliko željenih centimetara. Kod prevrtanja traperica najbolje je da ih podigneš do visine gležnjača ili čak mrvicu više – do jedan centimetar.

2. Odaberi kraći model hlača
Jasno ti je – i ovdje vrijedi isto pravilo. Kraći modeli hlača laskat će tvojoj figuri i s njima ćeš postići jednaki efekt vizualnog produživanja nogu. Pritom ne mislimo na one do iznad sredine listova.

3. Uskladi boju hlača i gležnjača
Kako bi se vizualno izdužila i izbjegla “zdepasto” izdanje, svoje gležnjače uskladi s bojom hlača. Ovaj trik pomoći će ti da tvoje noge izgledaju duže i samim time da izgledaš više. Pri kombiniranju svojih outfita posebno pripazi na to da čizme ne budu tamnije od gornjeg dijela odjeće jer onda posebno odvlače pažnju.

4. Biraj modele s potpeticama
I za kraj, kad god si u prilici biraj modele gležnjača s visokim potpeticama. Naime, visoke potpetice najbolji su stilski saveznici svih niskih djevojaka jer na jednostavan i efektan način dodaju centimetre našoj visini. Ako preferiraš udobnost i ne možeš zamisliti da hodaš na vrtoglavo visokim potpeticama, posegni za modelima s nižom blok petom koje su udobne, a daju odlične rezultate.

24sata.hr

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o