Liverpool dribla Everton, PSG i Nica

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

SOUTHAMPTON – LEICESTER, 20.30 (Fudbal, Engleska) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Leicester se lijepo trgao, pa Watford tukao sa 4:2. Budući da je Southampton ove sezone samo jednom odnio sve bodove u gostima, jasno je ko se ovdje nada zgoditku. Inače, Leicester je dobio dva od posljednja tri meča para u ovoj kalendarskoj godini, s tim što je Southampton posljednji u nizu, uspio da odvede u remi ishod.

EVERTON – LIVERPOOL, 21.15 (Fudbal, Engleska) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Liverpool u lovu na Chelsea i City nema pravo na grešku. Svjesni su toga i u Evertonu koji grca u problemima. Samo bod, otet od Pijevaca u njihovom je skoru na posljednjih pet mečeva. Neće im biti lako protiv Klopove mašinerije koja je na posljednjem odigranom susretu dobila Southampton sa 4:0, a u Ligi šampiona bez mrlje, uz pobjedu nad Portom ovjerila prvo mesto u grupi.

ANGERS – MONACO, 19.00 (Fudbal, Francuska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Monaco za sobom nakon poraza od Bresta ima tri X ishoda. Neka to bude samo znak da je tim u fokusu imao Ligu Europe, gdje je na koncu priče savladao Sociedad. Sigurni smo da će u Ligi 1 pokušati da dobije Angers koji je na posljednjih pet mečeva tri puta remizirao, ali i gubio od Nice… Tradicija para, makar ona bliža svakako je na strani Monaca.

PSG – NICE, 21.00 (Fudbal, Francuska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

PSG igra besprijekorno na svom terenu ove sezone, ostvario je svih devet pobjeda u Parizu, od čega sedam u prvenstvu i dvije u Ligi šampiona, uz gol razliku 24:8. Nica očigledno ima problema s pritiskom na svom terenu, pa dosta opuštenije igra na strani, gdje ima pet pobjeda na sedam utakmica. Gosti bi ovaj meč mogli da učine uzbudljivim i efikasnim, ali teško da mogu da izbjegnu poraz.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU