LUNA ĐOGANI I ANABELA U SVAĐI!

luna đogani i anabela u svađi!


Luna Đogani porodiće se za dva mjeseca, a kako vrijeme odmiče sve joj više smetaju savjeti okoline, pa je tako imala i svađu sa mamom Anabelom.

Kako je ispričao Lunin drug za domaće medije, njoj smeta što se stiče utisak da svi više brinu o njenoj trudnoći od nje.

–Dobronamjerno joj svi pričaju šta da radi, kako da se ponaša, da se uvijek utopli, i tako te neke savjete, koji svakako jesu dobri, ali kad evo, već sedam mjeseci sve to slušaš počne da te nervira. Ili joj ljudi pričaju iz ličnih iskustava šta su i kako radili u trudnoći, ili znaju neke “babske” savjete šta je dobro za održavanje trudnoće i za samu bebu i tako svaki dan. Tako je i došlo do toga prije nekli dan kada je Anabela dala Luni dobronamjeran savjet, čak neku i benignu stvar joj je rekla, da bi se Luna razdrala. U fazonu “Prestanite više da mi svi pametujete i evo već pola godine me učite kako šta da radim, vodim računa i samo mi je bitno da mi beba bude zdrava kad se rodi. Naravno da o svemu brinem, pustite me više puna mi je glava” – priča Lunin drug za “Svet” koji je istakao da je Đoganijeva shvatila da nije trebala baš tako burno da odreaguje.

– Anabela je samo kratko prokomentarisala u fazonu: “Lunči šta sam loše rekla” i ušutila se, nije željela da produbljuje situaciju. Razumije je, pa i ona je tri puta bila u drugom stanju i zna da tad raspoloženje varira. Luna joj se ubrzo izvinila, zagrlila je i poljubila – rekao je izvor za gorepomenuti list.

(Pulsonline)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU