Memorijalni turnir “Zaim Kobilica” u Gradskoj areni “Husejin Smajlović”

U Gradskoj areni „Husejin Smajlović“ u Zenici održana je press konferencija RK Čelik. Press je održan povodom sutrašnjeg Memorijalnog turnira “Zaim Kobilica”.

Na turniru će osim domaćina RK Čelik učestvovati Budvanska rivijera, državni prvak Crne Gore, novi premijer ligaš RK Kakanj te ORK Bosna iz Sarajeva. Otvorenje turnira je planirano u 10 sati.

Turnir otvaraju RK Čelik i RK Kakanj. U 11.30 je planirano i zvanično otvaranje turnira. U 12 sati igraju ORK Bosna i RK Budavanska rivijera, u 16 sati je utakmica za treće mjesto, a u 18 sati će se igrati finalna utakmica. U 19.30 je uručenje pehara i nagrada. Očekujemo dobre utakmice, fer i sportsko nadmetanje, kako prvaka Crne Gore, tako i domaćih bh. ekipa“, kazao je ovom prilikom predsjednik RK Čelik Pane Škrbić.

pane škrbić

Prisutnima se danas obratio i novi kapiten RK Čelik Mevludin Čehajić.

Ovo nam je dobra uvertira za prvenstvo. Teško je igrati u jednom danu dvije utakmice. Sve su ekipe jake, pogotovo Budvanska rivijera. Ne smijemo zaboraviti ni nove premijer ligaše ekipu Kaknja. Ja se nadam da će turnir proći bez povreda“.

memorijalni turnir “zaim kobilica” u gradskoj areni “husejin smajlović”
mevludin čehajić

Na sutrašnjem turniru organizovat će se i nagradno izvlačenje plaćenih ulaznica za posjetice, a prva nagrada je ljetovanje u najluksuznijem hotelu u Budvi sa boravkom od četiri dana i sa tri puna pansiona za dvije osobe. (E. S.)

The post Memorijalni turnir “Zaim Kobilica” u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” appeared first on zenicainfo.ba.

zenicainfo.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU