Momak iz Srbije opisao tipove vježbača u teretani i doslovno plačemo od smijeha: “Brzi momak, šetač, motalica, model…”

Tviteraš iz Srbije koji se na ovoj mreži predstavlja kao Razumni egoista, naveo je nekoliko tipova osoba u teretanu, a način na koji ih je objasnio, oduševio je, pa i od smijeha rasplakao tviteraše.

Prilikom odlaska u teretanu, sem u slučaju da to činite ekstremno rano, sigurno se susrećete sa baticama koje se postavljaju kao da im je teretana, sa sve spravama u njoj, ostala od čukundede solunca.

Što zbog načina na koji vežbaju, što zbog hodanja između sprava, načina na koji vežbaju, ali i upadica i saveta vama ili nekome od trenutno prisutnih članova, takve osobe mogu da budu veoma iritantne i dosadne. Verovatno inspirisan takvim pojavama, Tviteraš iz Srbije koji se na ovoj mreži predstavlja kao Razumni egoista, naveo je nekoliko tipova osoba u teretanu, a način na koji ih je objasnio, oduševio je, pa i od smeha rasplakao tviteraše.

Tipovi vežbača u teretani:

BRZI MOMAK – Ulijeće u teretanu, razgibava se na putu do sprave, maše kao davljenici sa Titanika iz vode, usput žvajzne lika na lat mašini i izbije zub ribi na biciklu. Kad povuče šipku, povuče i spravu i postolje, patos i dva ipo zida zgrade.

ŠETAČ – Izmedju dvije serije vežbi hoda okolo po teretani, obiđe svaku spravu dva puta i dva kruga pored spoljnih zidova. U principu preskače leg day svaki put jer od šetanja može da pobedi na nekom takmičenju u brzom hodanju.

MOTALICA – Isključivo kardio vježbači, čitav trening provedu uglavnom okrećući pedale. Neretko dok vežbaju čitaju knjigu, gledaju seriju, jedu sendvič sa njeguškom pršutom ili batak.

SAMOPROKLAMOVANI INSTRUKTOR – Ništa ne radi ali zna kako se sve radi. Uvijek je pored tuđe klupe ili sprave, objašnjava pokrete i tehnike vežbanja, kako se ore njiva, pravi rozen torta ili vaspitavaju deca uzrasta do 5 godina.

ONLAJN VEŽBAČI – Uvijek su na nekom posebnom režimu vežbanja i ishrane. Inseniti iz d best. Uključe jutjub pa skaču okolo po parteru dok ne riknu poslije 15 minuta, pa ih naglo zaboli glava, kuk ili bubrezi, te moraju do hitne na infuziju.

BICEPS LIKOVI – Uvijek kada ih vidiš rade biceps. Ali uvijek. Legenda kaže da su vježbali nekad nešto osim bicepsa, ali to mogu da potvrde samo dinosaurusi koji jbg fakat nisu živi.

BATICA IZ KRAJA – Lolalni blejač, propali sportista, od ranije poznat policiji, zna sve i svakoga, sa “gdje si bratiću” oslovljava i električara koji mijenja sijalicu, a povremeno i džak za udaranje. Vježba u šuškavom gornjem dijelu trenerke, naravno. Drug samoproklamovanog instruktora.

RIBETINA – Radi samo gluteus i slika se u zavodničkim pozama. Uvijek joj nešto ispada peškir pred napucanim tipovima. Vježba isključivo u helankama broj manjim.

PLOČICE TIP – Ima isklesan siks-pek i rendom, sasvim “slučajno” zadiže majicu kako bi drugi vidjeli keramiku. Ribetina se posebno trudi pred njim ali je on ne je*e ni 2%.

MODEL – Pola sata vežbanja, 15 storija za instagram. Ne podnosi pločice tipa jer nema trbušnjake, ali ima frizuru.

TIHI SVJEDOK – Nosi slušalice. Vježba, radi, ali između vježbi zijeva u jednu tačku i često se drugi vežbači pitaju da li je živ. Ustvari ga cijelo okruženje smara i prećutno osuđuje kompletno prisutno društvo.

Ako ste se prepoznali u bilo kojem od navedenih tvitova, nema ljutnje, sve ovo je samo dobra šala. Realna, ali dobra.

Izvor: Noizz.rs

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU