Muškarci otkrili zašto im treba vremena da zaprose devojku

Mnoge devojke „razbijaju glavu“ promišljanjem zašto njihovom partneru treba dugo da ih zaprosi, te se pitaju da li će on to ikada učiniti.

Anketa je otkrila kako muškarcima glavni problem predstavlja finansijska sitaucija, te da je to uglavnom najveća prepreka na putu za prosidbu. Čak 27 posto muškaraca tvrdi kako su njihova primanja premala za prosidbu, dok 27 posto kaže kako su već u dugovima, 17 posto tvrdi kako su venčanja preskupa i još 17 posto kaže kako im je kriv dug njihove partnerke.

Čak 50 posto muškaraca otkrilo je da im najveći problem stvara odabir prstena te kako osećaju veliki pritisak kada je to u pitanju.

Međutim, mnogo muškaraca reklo je da postoje i drugi faktori koji se uzimaju u obzir kada se prosidba dovodi u pitanje. Na primer, oni gledaju na to koliko je veza duga, koliko je zdrav njihov partner i kakav je njegov životni stil te kakve su mu finansije. Interesantno je naglasiti kako su muškarci koji su se već jednom razveli kazali kako im je najbitniji kvalitet seksa i seksualne sposobnosti partnerke.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU