11.6 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 3 listopada, 2022

Novi asfalt i na spoju ulica Prvomajska i Bistua Nuova

Gradska uprava Zenica nastavlja sa realiziranjem brojnih projekata na području grada, a danas su završeni i radovi na sanaciji i asfaltiranju spoja ulica Prvomajska i Bistua Nuova.

Riječ je o radovima vrijednosti 23.458.96 KM sa PDV-om, koje je, nakon okončanog otvorenog postupka javne nabavke, izvela firma “Komgrad-Ze”.

Novi asfalt na spoju ulica Prvomajska i Bistua Nuova, dužine 170 metara, svakako će doprinijeti boljoj infrastrukturi na području Zenice.

Od značajnijih radova koje Gradska uprava Zenica trenutno realizira na području Zenice valja izdvojiti uređenje Londže (urbani-zeleni otok), sanaciju stepeništa na Kamberovića polju, rekonstrukciju odnosno sanaciju ulice Mejdandžik, Štrosmajerove i Gornjozeničke ulice, te početak radova na rekonstrukciji ulice Armije BiH.

Novi asfalt urađen je za selo Gradina, kao i za mještane ulice Visočka u MU Drivuša, a pored toga u toku su i radovi na izgradnji sportskog igrališta u Mjesnoj zajednici Blatuša, kao i radovi na sanaciji platoa i prilaza zgradi u ulici Zije Dizdarevića na broju 30.

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
Rahela
Rahelahttp://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU