Potpisan ugovor za uređenje i izgradnju nove zgrade Odjela Općinskog suda u Vitezu

U Ministarstvu pravde i uprave Kantona Središnja Bosna, 21. svibnja 2024. godine, potpisan je ugovor o uređenju i izgradnji nove zgrade Općinskog suda u Vitezu.

Ugovor su potpisali ministrica Božana Petrović kao naručitelj radova i direktor Slobodan Komosar kao izvođač radova tvrtke SIGMA – SK d.o.o. Zenica, a ukupna ugovorena cijena radova za prvu fazu iznosi 1.193.736,74 KM.

Ministarstvo pravde i uprave donijelo je odluku o izboru izvođača radova putem javne nabave, u skladu s kriterijima i najpovoljnijom ponudom dobavljača.

Također, potpisan je i ugovor o nadzoru nad izvođenjem radova s tvrtkom FM INŽENJERING d.o.o. Sarajevo, koju predstavlja direktor Faruk Medošević.

Sve strane su izrazile zadovoljstvo postignutim dogovorima, te su uputile čestitke jedni drugima. Ministrica Petrović izjavila je da će nova zgrada Općinskog suda u Vitezu biti moderna, funkcionalna i pristupačna za građane i institucije koje će je koristiti.

Objava Potpisan ugovor za uređenje i izgradnju nove zgrade Općinskog suda u Vitezu pojavila se prvi puta na Radio Vitez.

Izvor: ( www.radiovitez.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU