Saznajte odmah: Najgori muževi su u ova tri horoskopska znaka

Postoje horoskopski znakovi čiji je karakter takav da se apsolutno ne trude oko drugih osoba.

Okrenuti su samo sebi i sami sebi su dovoljni. Ako vaš partner nedoprinosi svoj dio u vezi, teško da će veza ili brak biti uspješni, prenosi Espreso.rs.

Svi zaslužujemo odnose koji nas ispunjavaju, zdravi su, uzbudljivi i pomažu nam u rastu. Ne zadovoljavajte se vezom ako vam ništa ne daje i sve morate sami napraviti.

Ovo su horoskopski znakovi koji se gotovo nikad ne trude u vezama ili braku.

Ovan

Viđa vas samo kad njemu odgovara. Sve dok vi odaberete mjesto, izvršite rezervacije i to ne ometa njegove planove, on će provoditi vrijeme sa vama. Ako nešto (ili neko) bolji naiđe, vrlo lako nestane vam iz života kao da ga tu nije nikad ni bilo. Sebi je najvažniji i sebe uvijek stavlja na prvo mjesto.

Bik

Ako ga pozovete na događaj poput predstave, koncerta ili plesa, on će ići, ali će se cijelo vrijeme žaliti na to. Poslije se ponaša kao da vam je učinio uslugu i koristi to da vas natjera da radite stvari koje on želi. Često svojim ponašanjem dovede partnericu do toga da se zapita bi li se bolje provela u društvu prijatelja ili čak sama.

Lav

Nikad prvi neće reći “volim te” i nikada neće započeti bilo kakav ljubavni razgovor ili pokazati naklonost. Ne želi izgledati loše pa će odgovoriti kad mu kažete da ga volite, ali njegova ljubav nije nešto što zapravo duboko osjeća. Ako vi nikada ne spomenete riječ “ljubav”, neće ju spomenuti ni on. Čini se da je propustio lekciju o davanju i uzimanju kad je intimnost u pitanju jer uopšte ne uzima u obzir vaše potrebe.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU