Naslovnica Show Film Film Marija Magdalena (Mary Magdalen)

Film Marija Magdalena (Mary Magdalen)

PODIJELI

Obavještavamo vas ispred distributerske kuće Una Film, da je prvi trailer nadolazećeg filma Marija Magdalena (Mary Magdalen), pod redateljskom palicom Gartha Davisa, redatelja filma Lav. napokon stigao!

oglasi

 

Trailer nam otkriva Joaquina Phoenixa u ulozi Isusa Krista, dok se Rooney Mara u filmu nalazi u ulozi naslovne protagonistice.

 

Marija Magdalena je bila Židovka, koja je, prema Novom Zavjetu, putovala sa Isusom kao jedna od njegovih sljedbenica, te je svjedočila njegovom raspeću i uskrsnuću.

Sinopsis filma otkriva:

Marija Magdalena je autentičan, humanistički portret jedne od najzagonetnijih i najneshvaćenijih duhovnih figura u historiji. Biblijski biografski film donosi priču o Mariji (Mara), mladoj ženi u potrazi za novim načinom života. Pritisnuta hijerarhijskim poretkom tog doba, ona prkosi svojoj tradicionalnoj obitelji pridružujući se novom društvenom pokretu koji predvodi harizmatični Isus iz Nazareta (Phoenix). Uskoro pronalazi svoje mjesto unutar tog pokreta, usred putovanja koje će ih odvesti u Jeruzalem.

Uz Maru i Phoenixa, u filmu glumi i Chiwetel Eijofor, u ulozi Petra. Davis je film režirao prema scenariju koji potpisuju Helen Edmundson i Philippa Goslett. Film u kina stiže 29. marta 2018. godine.

Do tada, pogledajte šta nas očekuje: