Naslovnica Show Katy Perry i Orlando Bloom potvrdili vezu zajedničkom posjetom Papi

Katy Perry i Orlando Bloom potvrdili vezu zajedničkom posjetom Papi

PODIJELI

U vezi su bili od početka 2016. do marta 2017. godine, a početkom ove godine počelo se šuškati da su pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom ponovo skupa.

oglasi

Glasine su pokrenuli oni sami tako što su na društvenim mrežama oboje u isto vrijeme objavili fotografije iz istog resorta na Maldivima. Zatim je pjevačica ispod njegove golišave fotografije na Instagramu na kojoj se pohvalio čvrstim trbušnjacima komentirala da joj se sviđa to što vidi, što je bila dodatna potvrda da su odlučili svojoj vezi pružiti drugu šansu.

A sada su prvi put viđeni zajedno u javnosti nakon pomirenja, i to u Vatikanu u posjeti Papi. Glumac i pjevačica bili su na trodnevnoj konferenciji United to Cure koju je organiziralo Papinsko vijeće za kulturu.

Katy je na konferenciji održala govor o meditaciji, kako je ispričala u jednom od svojih Instagram Storyja u kojem je otkrila i da joj društvo u Vatikanu čine njena mama, njen menadžer i njen “dragi” Orlando Bloom, kako ga je sama oslovila u videu, prenosi Index.hr

Par se u Vatikanu upoznao s papom Franjom. Katy je za tu priliku nosila crno te je na glavi imala kapu s mrežicom preko očiju, a Orlando je bio u odijelu. Osim što su se rukovali s Papom, izgleda da su se u Vatikanu i jako dobro zabavili, ako je suditi po Katynim objavama na društvenim mrežama.

 

Radiosarajevo.ba