blank

Napaljeni Hakija dobio je ples u krilu pa gurnuo ruku pod suknju (FOTO)

Pročitajte

PROMJENJIVO VRIJEME/ Danas mogući pljuskovi i grmljavina, evo šta nas čeka narednih dana

Danas se u Bosni i Hercegovini prije podne očekuje sunčano uz umjerenu oblačnost U...

WHO/ Šest ključnih načina na koji se koronavirus prenosi

Ako ste pozitivni na koronavirus, najveća vjerovatnoća je da se to dogodilo direktnim kontaktom sa zaraženom osobom....

KO MOŽE PUTOVATI U EU/ Srbija i Crna Gora skinute s EU-ova popisa sigurnih zemalja, za BiH dalje zabrana

Zemlje članice Europske unije odlučile su u utorak skinuti Crnu Goru i Srbiju s popisa trećih zemalja...

Marijana je Hakiju zavodila plesom u krilu, a on joj je gurnuo ruke pod suknju. Ubrzo se odmaknula, a Hakija se osvrtao gleda li itko u njih. Dala mu je do znanja da ne brine i prstom pokazala da nastave plesati…

Farmeri iz ‘Ljubav je na selu’ upoznali su svoje djevojke te su imali brze spojeve. Nakon brojnih razgovora došlo je vrijeme da se farmeri i njihove odabranice opuste na tulumu.

blank
Foto: RTL

Dok su jedni plesali, drugi nisu gubili ni sekunde. Farmer Hakija Špago (41) zaplesao je s Marijanom Črlenec (28), no u jednom trenu plesni je par izmijenio strasne poljupce. Sve je to vidjela druga Hakijina kandidatkinja.

Marijana se odmah spanđala s njim da bi došla do finala. Ja nisam osoba koja ide muškarcu u krilo, time se ponosim. Dajem priliku muškarcu da priđe meni – objasnila je svoj stav Perka Klobučar.

Na naše pitanje zašto ga je baš Marijana privukla, Hakija nam je dao diplomatski odgovor: – Otvoren sam i komunikativan, pristupačan. Brzo se uklopim kad se dogodi osoba koja mi odgovara.

Nemam kompleksa, jednostavno krenem kad me ponese osjećaj. I ona je bila vrlo otvorena, iskre među nama vidjele su se od prvog susreta – kaže nam zašto je na prvom tulumu ‘pao’ strastveni poljubac s Marijanom, koja se donedavno hvalila da je zaručena.

blank
Foto: RTL

Poljubac je sasvim prirodna stvar. Ja ne osjećam nešto posebno, ali ne isključujem da se u budućnosti neće dogoditi nešto više – objasnio je Hakija, a Marijana je rekla da je, za razliku od Kanade, gdje je išla kod farmera Srećka napraviti show, sada zaljubljena. Par nije mario za ostale natjecatelje. U jednom trenutku toliko su se zabavljali da su zaboravili da su kamere uprte baš u njih. Marijana je Hakiju zavodila plesom u krilu, a on joj je gurnuo ruku u suknju.

blank
Foto: RTL

Marijana se ubrzo odmaknula, a Hakija se osvrtao gleda li itko u njih. No, Marijana mu je dala do znanja da ne brine, pa mu je prstom pokazala neka nastave plesati. Evo, neka stoji da sam se ja zaljubila, eto, to je to, neka stoji – rekla je Marijana, koja je završila s Hakijom u sobi iza zatvorenih vrata. Jutro nakon voditeljica Marijana Batinić (39) upitala je Hakiju što se dogodilo s Marijanom, ali ona je odlučila ispričati svoju priču.

blank
Foto: RTL

– Obukla sam pidžamu i išla spavati, a svoju sobu sam iznajmila drugim djevojkama – rekla je Marijana, a Hakija je izjavio da se lijepo naspavao. – Spavali smo u istoj sobi, ali spavati skupa i u istoj sobi nije isto – pokušala se obraniti Marijana od zadirkivanja ostalih kandidatkinja.

blank
Foto: RTL

Naravno! – rekla je Črlenec, a Hakija je rekao da je to vrlo hrabro te dodao da je malo ubrzala s nekim zaključcima.

24sata.hr

Više s weba

Najnovije

PROMJENJIVO VRIJEME/ Danas mogući pljuskovi i grmljavina, evo šta nas čeka narednih dana

Danas se u Bosni i Hercegovini prije podne očekuje sunčano uz umjerenu oblačnost U...

WHO/ Šest ključnih načina na koji se koronavirus prenosi

Ako ste pozitivni na koronavirus, najveća vjerovatnoća je da se to dogodilo direktnim kontaktom sa zaraženom osobom. Svjetska zdravstvna organizacija, međutim, ukazuje...

KO MOŽE PUTOVATI U EU/ Srbija i Crna Gora skinute s EU-ova popisa sigurnih zemalja, za BiH dalje zabrana

Zemlje članice Europske unije odlučile su u utorak skinuti Crnu Goru i Srbiju s popisa trećih zemalja iz kojih se može putovati...

Predstavnički dom PSBiH danas ponovno o prijedlogu budžeta institucija BiH

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH danas bi na hitnoj sjednici trebalo da razmatra Izvještaj komisije Kolegija o nastojanju za postizanje saglasnosti o...

Javni oglas za izbor člana Upravnog odbora JU “Apoteka/Ljekarna” Travnik

Ponovni javni oglas za izbor i imenovanje člana Upravnog odbora JU "Apoteka/Ljekarna" Travnik objavljen je na stranici Općine Travnik. Javni oglas ostaje...

Možda vas zanima i ovo