Naslovnica Show Domaće zvijezde Prvi nastup Edite Aradinović u Sarajevu nakon odlaska iz „Ministarki“

Prvi nastup Edite Aradinović u Sarajevu nakon odlaska iz „Ministarki“

PODIJELI

Edita Aradinović, sve popularnija pop folk pjevačica, široj javnosti najpoznatija kao članica sastava „Ministarke“, u petak, 26. oktobra nastupit će u Sarajevu.

oglasi

Solo koncert seksepilna Edita održat će u popularnom sarajevskom klubu My Face s početkom u 22 sata.

 

“Uno momento” jedna je od najslušanijih njenih pjesama kada je riječ o domaćim muzičkim izdanjima, koju je uradila sa Severinom. Također, popularan je i njen aktuelni hit duet sa Acom Pejovićem „Blud i nemoral“, koji je za kratko vrijeme osvojio srca publike, pa već sada broji milione pregleda na Youtubeu:

„Alkohola poplava“ je prvi duet koji je snimila sa Pejovićem dok je još bila glavni vokal grupe „Ministarke“, koju je nakon nekoliko godina saradnje odlučila da napusti prije pola godine.

 

Zapažen je i njen nastup u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”, u kojem se dokazala kao jedan od najautentičnijih imitatora sa nevjerovatnim vokalnim sposobnostima, a ovo takmičenje je završila na trećem mjestu. Nakon odlaska iz grupe koja ju je proslavila i kratke muzičke pauze, publika u Sarajevu među prvima će imati priliku čuti kako Aradinović zvuči na sceni kao solo pjevačica.