blank

SPREMI SE ZA NOGOMET/ Registruj se za bonus od 200 KM!

Pročitajte

Adnan Džafić novi igrač Tuzla Cityja

Visočanin koji je skoro cijelu karijeru proveo u Češkoj pojačat će tim Zlatana Nalića, a nakon što...

VELIKA AKCIJA SIPA-E / Pretresi na 29 lokacija zbog ilegalnog duhana i 36 miliona KM “opranog” novca

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jutros su po naredbama Suda BiH i Tužilaštva...

PROMJENA SMJERNICA ZA PREVENCIJU? / Virus se širi u vazduhu znatno više od dva metra

Međunarodna grupa od 239 naučnika pozvala je u ponedjeljak Svjetsku zdravstvenu organizaciju i druge nadležne da priznaju...

Registruj se na 1xBet i ostvari bonus od 100% do maksimalnog iznosa od 200 KM (ili odgovarajući iznos u drugoj valuti) za prvu uplatu!

Kako mogu dobiti bonus?

 1. Registruj se na stranici 1xBet
 2. Ispunite sva polja u odjeljku Moj račun.
 3. Nadoplatite vaš račun iznosom do 200 BAM (ili odgovarajući iznos u drugoj valuti).
 4. Bonus će biti dodijeljen na Vaš račun automatski nakon izvršenja uplate (ali ne smije prelaziti 200 BAM)

Uvjeti korištenja

 1. Korisnik ima pravo samo na jedan bonus. Najmanji traženi depozit za aktiviranje bonusa je 1 EUR.
 2. Bonus se dodjeljuje na korisnički račun automatski nakon prve uplate. Bonus se dodjeljuje samo korisničkim računima s potpuno ispunjenim profilima.
 3. Iznos bonusa mora biti reinvestiran pet puta u zbirnim okladama. Svaka zbirna oklada mora sadržavati najmanje tri događaja s koeficijentom 1.40 ili višim.
 4. Smatra se da je traženi iznos reinvestiran samo kad su sve oklade izvršene unutar zadanog iznosa obrađene.
 5. Prije ispunjenja uvjeta nije moguće vršiti bilo kakve isplate, osim iznimki navedenih u Dodatku*.)
 6. Reinvestiranje bonusa mora biti u potpunosti izvršeno prije nego korisnik može povući sredstva s računa (ili ih prebaciti u kazino), u suprotnom svi bonusi ili dobici ostvareni tim sredstvima mogu biti poništeni.
 7. Ponuda se ne može koristiti u kombinaciji s bilo kojom drugom promocijskom ili posebnom ponudom.
 8. 1xBet može izmijeniti, poništiti, obnoviti ili otkazati bilo koju promocijsku ponudu u bilo kom trenutku bez prethodnog upozorenja.
 9. 1xBet može odbiti ili ograničiti sposobnost korisnika za sudjelovanje u ovoj ili bilo kojoj ponudi.
 10. 1xBet zadržava pravo pregledavanja transakcijskih zapisa ili podataka korisnika iz bilo kojega razloga. Ukoliko se prilikom takvog pregleda ustanovi da korisnik koristi strategije koje 1xBet smatra zlouporabom, 1xBet zadržava pravo uskraćivanja ove promocije korisniku, kao i oduzimanja bonusa.
 11. Dopušten je samo jedan bonus po korisniku, po domaćinstvu, po adresi, po dijeljenom računalu i dijeljenoj IP adresi, te po bilo kojemu od podataka na računu poput e-mail adrese, podataka bankovnog računa, podataka s kreditne kartice ili broja računa u platnom sustavu. Bilo koja zloupotreba ponude može dovesti do zatvaranja računa.
 12. Korisnik mora predočiti osobne dokumente kako bi potvrdio svoj identitet (tip verifikacije KYC). Ukoliko korisnik to u bilo kom trenutku ne bude u mogućnosti, to može dovesti do poništavanja bonusa i dobitaka. Tvrtka zadržava pravo da od korisnika zatraži fotografiju s osobnog dokumenta (s jasno vidljivim licem korisnika), ili da se identificira putem telefonskog poziva.
 13. Ukoliko 1xBet procijeni da je moguća žrtva prijevare ili pranja novca, tvrtka zadržava pravo zatvaranja korisničkog računa i zamrzavanja preostalih sredstava na njemu.
 14. Nakon što je bonus iskorišten, preostala sredstva koja ne prelaze iznos bonusa bit će prebačena na Vaš korisnički račun. Ukoliko je stanje računa nakon zahtjeva za isplatu bonusa manje od iznosa minimalnog uloga, bonus se smatra izgubljenim.
  Ovi uvjeti korištenja dio su Općih uvjeta korištenja 1xBeta.

*Dodatak
Prije ispunjavanja uvjeta ponude, korisnik može podići iznos od 0 do ukupne vrijednosti uplate pod uvjetom da iznos barem dvostruko veći od bonusa ostane na računu korisnika (podizanje bonusa i bilo kojeg dobitka nije dozvoljeno).

Zabranjeno je podizanje sredstava ukoliko je preostali iznos na računu manji od iznosa bonusa, te ukoliko barem jedna oklada nije obrađena.

Bonus mora biti iskorišten u periodu od 30 dana nakon registracije. Nakon 30 dana bonus i svi dobici ostvareni putem bonusa bit će opozvani.
Kako biste dobili bonus, morate označiti polje “Sudjeluj u bonus ponudama” u odjeljku Moj račun.

Prije ispunjavanja uvjeta ponude, korisnik ima pravo odbiti bonus ukoliko je ostatak sredstava na računu veći od iznosa bonusa. Korisnik smije podići ostatak svojih uplata. U tom slučaju, svi dobici i iznos bonusa bit će poništeni.

Najnovije

Adnan Džafić novi igrač Tuzla Cityja

Visočanin koji je skoro cijelu karijeru proveo u Češkoj pojačat će tim Zlatana Nalića, a nakon što...

VELIKA AKCIJA SIPA-E / Pretresi na 29 lokacija zbog ilegalnog duhana i 36 miliona KM “opranog” novca

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jutros su po naredbama Suda BiH i Tužilaštva BiH započeli operativnu akciju kodnog...

PROMJENA SMJERNICA ZA PREVENCIJU? / Virus se širi u vazduhu znatno više od dva metra

Međunarodna grupa od 239 naučnika pozvala je u ponedjeljak Svjetsku zdravstvenu organizaciju i druge nadležne da priznaju da korona virus može da...

VIŠE OSOBA POVRIJEĐENO/ Sudar kamiona i autobusa, saobraćaj u potpunosti zaustavljen

Potpuno je obustavljen saobraćaj u mjestu Kola, kod Banje Luke, zbog saobraćajne nesreće, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske

OBILJEŽAVANJE 25-GODIŠNJICE GENOCIDA/ Pojačane mjere bezbjednosti uoči skupa u Potočarima 11. jula

Iz Štaba akcije "Srebrenica 2020“ i Policijske uprave Zvornik danas su potvrdili da preduzimaju pojačane mjere bezbjednosti kako bi predstojeći komemorativni skup,...
blank