8.8 C
Sarajevo
Četvrtak, 21 listopada, 2021

Stallone na Jadranu uživa sa suprugom i kćerima

Da je Hrvatska popularno odredište zvijezda iz cijeloga svijeta i ove godine, potvrđuje i dolazak rock legende Jon Bon Jovija sa svojom obitelji, koji ovih dana također puni naslove brojnih medija obilazeći neke od najatraktivnijih lokacija s hrvatske obale.

Poznati glumac Sylvester Stallone sa svojom je obitelji sletio u Split, piše Slobodna Dalmacija.

Sporedni izlaz glumac je iskoristio da pobjegne iz splitske zračne luke od znatiželjnih pogleda novinara i drugih putnika te brodom iz Resnika ode na splitsku Zapadnu obalu s ostatkom obitelji.

Novinari Slobodne Dalmacije uspjeli su zapaziti njegovu suprugu Jennifer Flavin i kćeri Sistine Rose, Sophiju Rose i Scarlet Rose. Obitelj je sletjela avionom iz Venecije u splitsku zračnu luku, a još uvijek nije poznato koliko će se zadržati na našoj obali.

Čini se kako je slavni 72-godišnji glumac izabrao upravo Hrvatsku za proslavu svog rođendana, koji će obilježiti 6. srpnja. Najveću slavu glumac je ostvario zahvaljujući filmovima o Rambu i Rockyju, a može se reći i da je jedan od najpoznatijih akcijskih glumaca ikada. Ovaj snagator talijanskih korijena zahvaljujući ulozi boksača Rockyja bio je i kandidat za prestižnu nagradu Oscar.

Da je Hrvatska popularno odredište zvijezda iz cijeloga svijeta i ove godine, potvrđuje i dolazak rock legende Jon Bon Jovija sa svojom obitelji, koji ovih dana također puni naslove brojnih medija obilazeći neke od najatraktivnijih lokacija s hrvatske obale. Obitelj rokera ne skriva da gušta u godišnjem odmoru na našoj obali, a čestim Instagram objavama to do znanja daje njegov sin, Jacob, kojem se Hrvatska toliko svidjela da na Instagramu tvrdi da je Hrvat.

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
NAJNOVIJE
Možda vas zanima