Stiže nova opcija, zajednička je i za Facabook i za Instagram

Od 2017. godine, korisnici Instagrama mogu da dijele svoje storije direktno na povezani Facebook profil. Pošto je ovaj vid objava sve važniji korisnicima, odlučeno je da bi trebalo da se unaprijede još više

Trenutno se testira nova funkcija za društvene mreže, koja omogućava deljenje popularnih “storija” na Facebook i Instagram istovremeno.

Od 2017. godine, korisnici Instagrama mogu da dijele svoje storije direktno na povezani Facebook profil. Pošto je ovaj vid objava sve važniji korisnicima, odlučeno je da bi trebalo da se unaprijede još više.

Ovu opciju je Twitter zajednici otkrila Jane Manchun Wong, koja je u posljednje vrijeme poznata po objavljivanju informacija iz svijeta tehnologije koje još uvijek nisu zvanične.

Za sada se čini da bi na novoj finkciji sve radilo kao i obično, uz dodatnu mogućnost da se storiji sa Messengera direktno podijele i na Instagram, a ovo će vjerovatno moći da se podesi i za sve buduće storije automatski.

Iako je kompanija već potvrdila ovo testiranje, nema zvaničnih informacija o tome kada će Facebook predstaviti ovu novu opciju široj javnosti.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU