Stvari koje sve žene skrivaju od muškaraca!

Ponekad je bolje neke stvari ne znati, nego znati! Recimo, sigurno tvom muškarcu ne bi bilo drago znati da ga proveravaš na mrežama. Ovde je osam stvari koje većina žena krije od svog dragog.

Muškarci su po prirodi jako misteriozna bića koja je teško pročitati i još teže razumeti. Najčešće imamo osećaj da su puni tajni koje je gotovo nemoguće izvući iz njih. Međutim, budimo realne, nismo ni mi baš anđelčići! Od najranijih dana veze, postoje stvari koje skrivamo od muškaraca – što od srama, što iz straha, a što radi izbegavanja “nesporazuma”.

Dlake i depilacije

Iako nam nije skroz jasno zašto, ali žene skrivaju dlake i depilaciju kao zmija noge. Na samim počecima veze pogotovo!

Više od same depilacije kao takve, skrivamo i koja su nam to tačno najproblematičnija odnosno najdlakavija područja. Ah da su to bar samo noge ili pazuh… Žene najčešće vole negovati taj izgled “bez ijedne dlake”, a uz to dolazi i depilacija od obrva do dlaka na nožnom palcu. Naravno da ako nas muškarci pitaju, mi smo rođene glatke i dlake sređujemo tek tu i tamo…

Proveravanje na društvenim mrežama

Nema te društvene mreže na kojoj nisi prekopala istoriju da bi došla do sestre njegove bivše devojke ili pronašla fotografiju iz srednje škole na kojoj grli sumnjivu devojku.

Znači, dragi momci, nemate pojma za šta smo se sposobne uz lažno ime na Fejsbuku i dovoljno brz internet.

Broj muškaraca s kojima su bile

Iako bi ovo pitanje u startu trebalo biti zakonom zabranjeno, svejedno ga kad-tad čujemo.

I tu sledi najveća ženska laž broj jedan. Žene retko kada priznaju s koliko su muškaraca ranije bile, a razlog je jednostavan – ne želimo se opravdavati, ne želimo se osećati posramljeno i ne želimo dramu na samom početku veze. Ova mala sitna mini laž ga neće ubiti, a tebe će uštedeti puno pitanja…

Proveravanje svega što je napisao

Ne, ovo nije samo scena iz filmova. Devojke stvarno svojim drugarice šalju razgovor sa dečkom i pitaju za mišljenje. Jao koliko je samo grupa na WhatsAppu posvećeno komentarisanju muških komentara i izjava.

Uostalom, ako neće tvoja najbolja drugarica, ko će ti pomoći da smisliš najbolji odgovor na njegovo pitanje?! S najboljom drugaricom pričamo o svemu. Da, i tome! Muškarci nemaju običaj s prijateljima da dele svoje najdublje tajne, zbog čega nisu ni svesni kako žene sa svojim prijateljicama najčešće komentarišu baš sve. I njih! Da, razgovaramo o svemu – šta je on rekao, gde je pogledao, šta je obukao. Razgovaramo o prvom sastanku, poljupcu, seksu.

Koliko im stvarno treba da se spremimo za izlazak

Takva sam se probudila”, “gotova sam za par minuta” i ostale gluposti koje izgovaramo kako bismo sakrile koliko nam zaista treba da se spremimo za jedan izlazak.

Od pranja kose i nanošenja šminke do biranja odeće i lakiranja noktiju, može proći i do dva sata, ali nema šanse da to priznamo!

Odlazak u kupatilo… broj dva

Normalno je da muškarac kaže da ide na wc obaviti veliku nuždu, ali jesi li ti to ikada tako jasno i glasno rekla? Naravno da ne. One još luđe među nama čekaju da njega nema kod kuće pa odlaze na wc.

U najranijim fazama veze gotovo svaka cura ima mentalnu blokadu dužeg odlaska na wc u njegovom prisustvu, dok je isti problem muškarcima potpuno neshvatljiv… Stalno te testiramo. Kako žene znaju da kažu: muškarac je prošao test i pre nego što pomisli da je na testu. Muškarci, testiramo vas u svim situacijama – čak i kada nismo pored vas!

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU