TRAGEDIJA: U Tuzli preminula 20-godišnja majka tek rođene bebe, tužilaštvo naredilo obdukciju

Univerzitetski Klinički Centar Tuzla nije se za sada oglasio povodom ovog slučaja. Smrt mlade majke tek rođene bebe u Tuzli šokirala je javnost u Bosni i Hercegovini

U Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla jučer je nakon poroda preminula 20-ogodišnja majka tek rođene bebe inicijala B.I. Ovu informaciju je putem društvene mreže objavio suprug preminule porodilje, E.I. iz Srebrenika koji je slučaj prijavio Tužilaštvu Tuzlanskog kantona.

Kako je za Tuzlanski.ba saopćeno iz Tužilaštva TK naređena je obdukcija preminule porodilje, a u saradnji sa MUP-om TK Tužilaštvo će poduzeti sve potrebne daljnje mjere i radnje ciljem utvrđivanja okolnosti za navedeni događaj, kazao nam je Admir Arnautović, stručni saradnik za informisanje Tužilaštva TK.

Predmet u vezi s ovim događajem formiran je jučer, a više informacija o uzroku smrti porodilje biće poznato nakon obdukcionog nalaza.

Univerzitetski Klinički Centar Tuzla nije se za sada oglasio povodom ovog slučaja. Smrt mlade majke tek rođene bebe u Tuzli šokirala je javnost u Bosni i Hercegovini.

fokus.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU