TRAVNIK: Sve bolnice u KSB ostvarile pozitivan poslovni rezultat, Vlada usvojila smjernice ekonomske i fiskalne politike

Sve bolnice u Kantonu Središnja Bosna (KSB) prošle godine su poslovale pozitivno, što je pokazalo izvješće o radu bolnica koje je usvojila kantonalna vlada na sjednici u Travniku.

Možemo biti zadovoljni poslovanjem bolnica jer je ukupna razlika između prihoda i rashoda za sve bolnice oko milijun maraka. Sve bolnice su dostavile izvješća kojima možemo biti zadovoljni. Svaka bolnica provodi određeni program investicija, djelomice sufinanciran od našeg ministarstva, dok značajan izvor sredstava dolazi iz Zakona o konsolidaciji ustanova od strane Vlade Federacije BiH izjavio je Matić.

Novobiljska bolnica će usmjeriti ta sredstva na izgradnju novih lamela, bolnica u Travniku radi rekonstrukciju zgrade, a bolnica u Jajcu rješava dugove iz prethodnog razdoblja, dodao je Matić, prenosi FENA.

Vlada KSB usvojila smjernice ekonomske i fiskalne politike

Vlada Kantona Središnja Bosna (KSB) usvojila je smjernice ekonomske i fiskalne politike KSB za razdoblje 2025. 2027. godina. Ministrica financija Mirjana Plavčić istakla je da je ovo ključni dokument za planiranje trogodišnjeg Proračuna.

Objava TRAVNIK: Sve bolnice u KSB poslovale pozitivno, Vlada usvojila smjernice ekonomske i fiskalne politike pojavila se prvi puta na Radio Vitez.

Izvor: ( www.radiovitez.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU