U četvrtak 20.06. otvaranje nove prodavnice za prodaju i montažu klima uređaja u Novom Travniku

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo da će 20.06.2024. godine biti otvaranje nove radnje specijalizirane za prodaju i montažu klima uređaja “Dominato” u Novom Travniku.

Ova nova radnja, smještena u samom centru Novog Travnika, donosi najsavremeniju tehnologiju u oblasti klimatizacije, pružajući tako našim sugrađanima vrhunsku udobnost i kvalitet zraka u njihovim domovima i poslovnim prostorima.

Široka ponuda proizvoda

Radnja će nuditi širok asortiman klima uređaja renomiranih svjetskih proizvođača. Naši kupci će moći birati između različitih modela i kapaciteta, prilagođenih različitim potrebama i budžetima. Bilo da vam je potreban klima uređaj za vaš dom, kancelariju ili komercijalni prostor, naša ponuda će zadovoljiti sve vaše zahtjeve.

Profesionalna montaža i servis

Pored prodaje, naša radnja nudi i usluge profesionalne montaže i servisa klima uređaja. Naš tim iskusnih i certificiranih tehničara osigurat će da vaš uređaj bude pravilno instaliran i redovno održavan, što je ključno za njegovu dugotrajnost i optimalno funkcioniranje. Također, nudimo i usluge redovnog servisa i popravke, kako bi vaši uređaji uvijek radili besprijekorno.

u četvrtak 20.06. otvaranje nove prodavnice za prodaju i montažu klima uređaja u novom travniku

Posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu kupaca

Naš cilj je pružiti vrhunsku uslugu i proizvode visoke kvalitete, uz posvećenost zadovoljstvu naših kupaca. Vjerujemo da će otvaranje ove radnje značajno doprinijeti poboljšanju kvaliteta života naših sugrađana, te im omogućiti da uživaju u ugodnom i zdravom ambijentu tokom cijele godine.

Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i uvjere se u kvalitet naših proizvoda i usluga.

Dobrodošli u novu “Dominato” radnju za prodaju i montažu klima uređaja u Novom Travniku – vašu novu destinaciju za savršenu klimatizaciju!

u četvrtak 20.06. otvaranje nove prodavnice za prodaju i montažu klima uređaja u novom travniku

Izvor: ( centralna.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU