Naslovnica Vijesti BiH NAGRADNA IGRA NARODNOG RADIJA: Poklanjamo ulaznice za koncert Tonija Cetinskog u Zenici

NAGRADNA IGRA NARODNOG RADIJA: Poklanjamo ulaznice za koncert Tonija Cetinskog u Zenici

PODIJELI

Jedan od najpoznatijih regionalnih muzičkih zvijezda, Tony Cetinski, 8. marta 2019. godine u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici održat će svoj prvi koncert u ovom gradu, sa početkom od 20 sati.

oglasi

Njegova mnogobrojna publika sa velikom radošću prihvatila je ovu vijest, te su pripreme za ovaj koncert već uveliko u toku.

Izvršni producent turneje odlučio je da 8. marta vlasnik hitova “23. prosinac”, “Blago onom ko te ima”, “Umirem sto puta dnevno”, “Žena nad ženama”, nastupi u zeničkoj Areni, a dan poslije u glavnom gradu naše zemlje.

  • NAGRADNA IGRA NARODNOG RADIJA

Narodni radio, kao član jedne od najvećih medijskih grupacija u Bosni i Hercegovini, TNT Grupacije, medijski je pokrovitelj ovog muzičkog događaja, te u saradnji sa organizatorom, od ponedjeljka 11. februara 2019. godine za svoje vjerne slušatelje pripremio je nekoliko besplatnih ulaznica za spektakularni koncert Tonya Cetinskog u Zenici.

Nagradna igra održavat će se na Facebook stranici Narodnog radija, te sve detalje o načinu učestvovanja moći ćete pročitati u ponedjeljak, 11. februara u 12 sati, na pomenutoj Facebook stranici.

Sretno.