Naslovnica Vijesti BiH Predivan vikend iskorisite za posjetu Vlašiću!

Predivan vikend iskorisite za posjetu Vlašiću!

PODIJELI

Ako baš trebate odmor za dušu i tijelo, jednostavan bijeg od svakodnevice i kvalitetno punjenje baterija za još jednu radnu sedmicu, predlažemo da posjetite predivnu planinu Vlašić udaljenu nešto manje od 30 kilometara od Travnika.

oglasi

Jedna od najatraktivnijih destinacija kako u BiH tako i u regionu nudi savršen zimski ugođaj, uz obilje ukusnih delicija i kvalitetne skijaške podloge!

Temperature iznad nule, sunčano vrijeme, prohodne putne komunikacije i dovoljno snijega!

U pogonu su i ovog vikenda ski liftovi kojima gazduje Ozon d.d. Travnik, kao i baby ski lift Hotela Sunce i lift Eko Fis-a.

Radno vrijeme skijališta u toku dana je od 09 do 16 sati, a noćno skijanje u kojem možete uživati srijedom, petkom i subotom aktivno je u terminu od 18,30 do 21,30!

Ne posjedujete li vlastit automobil i prijevoz, tu je svakako i mogućnost korištenja gradskog prijevoza. Sa Autobusne stanice Travnik autobusi za Vlašić subotom idu u 7,00 sati za Vitovlje, u 10,00 sati za Babanovac, te u 17,00 za Mudrike, dok je povratak sa Babanovca prema Travniku u 11,40 i 16,00 sati.

Nedjeljom pak, od Travnika do Babanovca možete autobusom u 10,00 sati te u 17,00 do Mudrika, dok je povratak sa Babanovca prema Travniku u 16,00 sati.