REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Predstavnici Rotary Club Zenica, su danas, dana 11.09.2018. godine bili u posjeti Kantonalnoj bolnici Zenica. Cilj posjete je humanog karaktera. Naime radi se o donaciji u vidu bolničke opreme za dječiju pedijatriju: “Ultrazvučni i kompresorski inhalatori i puls oksimetri“.

Ispred Kantonalne bolnice Zenica u preuzimanju opreme su prisustvovli: „Direktor bolnice, doktor Rasim Skomorac, njegov zamjenik doktor Kasim Spahić i glavna sestra Armina Babić“.

Predsjednik Rotary Club Zenica, gospodin Harun Imamović, tom prilikom je upoznao direktora Kantonalne bolnice Zenica, doktora Rasima Skomorca o samom radu Rotary Cluba Zenica, koji i prije samog ozvaničenja Cluba, želi da pokaže dobru volju i humani karakter prema svome Gradu. Sva sredstva svih Rotary Clubova su bazirana na rad za dobrobit razvoja društvene zajednice. Ovo je samo mali dio koji može pomoći našim najmlađim stanovnicima Grada Zenica, a nadamo se da će u budućnosti Rotary Club moći uraditi još boljih i kvalitetnijih projekata koje ćemo zastupati i koji će biti prepoznati i kroz Rotary International.

Podsjećamo da je Rotary Club Zenica u osnivanju, a ozvaničenje rada po svim procedurama Rotary International planirano je na svečanoj ceremoniji, dana 29.09.2018. godine, u hotelu Zenica, kada i zvanično postaje dio zajednice Rotary International District 1990.  Svečanom otvorenju pored zvanica i velike zajednice Rotary, očekuje se prisustvo i guvernera Rotary Districta, riječi su Prvog Predsjednika Rotary Cluba Zenica, gospodina Haruna Imamovića.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o