blank

BRUXELLES: Raskrinkane policajke koje su se s osmoricom vojnika u policijskoj postaji upustile u grupni seks za vrijeme totalne blokade grada

Pročitajte

Kako prepoznati ljude koji nisu toliko pametni kao što misle?

Kako prepoznati ljude koji nisu toliko pametni kao što misle? Lako, kažu psiholozi i to uz pomoć...

‘Naša mala tajna’, nova pjesma Sandija Cenova! (VIDEO)

Zarazni refren, ples i glazbeni povratak u kraj 80-ih i početak 90-ih, u novom modernom izričaju.

Komesar odlučio da završi rukometnu sezonu mimo odluke UO RSBiH

Komesar takmičenja muške rukometne Premijer lige BiH Srđan Jović danas je donio je Odluku o okonačanju sezone...

Dvije policajke i osmorica vojnika optuženi su da su u policijskoj postaji u Bruxellesu organizirali razvratne orgije dok su njihovi kolege tijekom totalne blokade grada tražili moguće teroriste i osumnjičene za terorističke napade u Parizu.

Naime, vojnici i policajke upustili su se u grupni seks u policijskoj postaji u briselskoj četvrti Ganshoren za vrijeme najvišeg stupnja pripravnosti zbog velike opasnosti od terorizma i straha od ponavljanja napada nalik onima u Parizu, pišu belgijski mediji.

Sporna policijska postaja nalazi se u blizini briselskog predgrađa Molenbeek gdje je belgijska policija provodila antiterorističke racije, a koje je poznato i kao svojevrsna džihadistička prijestolnica Europe.

Policijski glasnogovornik Johan Berckmans rekao je za De Standaard da je 15 do 20 vojnika spavalo u postaji puna dva tjedna dok su operacije u studenom bile u tijeku, kako ne bi morali daleko putovati na kraju smjene.

– Kada su otišli, organizirali su mali tulum kako bi zahvalili mjesnoj policiji – kazao je glasnogovornik za belgijske novine La Derniere Heure.

– Pokrenuli smo istragu kako bismo saznali što se točno dogodilo – kazao je.

Glasnogovornik ministarstva obrane dodao je pak kako se ne radi o disciplinskoj istrazi.

– Više je riječ o tome, za sad, da pokušavamo saznati što se stvarno dogodilo… Dosad nismo zaprimili nikakve pritužbe. Kad nisu na dužnosti, vojnici su slobodni raditi što god žele dok god je to na privatnom mjestu.

Belgijski glavni grad pod budnim je nadzorom nakon što je prošlog mjeseca u Parizu ubijeno 130 ljudi. Najmanje trojica od devet osumnjičenih terorista koji su izveli napade bili su iz Bruxellesa.

Trgovine, škole, uredi, muzeji i kazališta danima su nakon toga bili zatvoreni, dok je javni prijevoz bio ograničen. Na tisuće naoružanih policajaca i vojnika još uvijek je na ulicama grada.

blank
Više s weba

Najnovije

Kako prepoznati ljude koji nisu toliko pametni kao što misle?

Kako prepoznati ljude koji nisu toliko pametni kao što misle? Lako, kažu psiholozi i to uz pomoć...

‘Naša mala tajna’, nova pjesma Sandija Cenova! (VIDEO)

Zarazni refren, ples i glazbeni povratak u kraj 80-ih i početak 90-ih, u novom modernom izričaju. Najjednostavniji je...

Komesar odlučio da završi rukometnu sezonu mimo odluke UO RSBiH

Komesar takmičenja muške rukometne Premijer lige BiH Srđan Jović danas je donio je Odluku o okonačanju sezone 2019./2020 Ovo...

Nakon Alena Islamovića „Srčani udar“ objavljuje i duet sa Zlatanom Ćehićem Ćehom

Grupa „Srčani udar“ sutra predstavlja novi singl „Divlja Merry“, koji će biti uvršten na njihov sedmi studijski album „Sve ili Ništa”.

Crnogorac: Ostvarili smo cilj, mjesto nam je u Premijer ligi BiH

Nakon odluke Takmičarske komisije Nogometnog saveza BiH o okončanju prvenstva u Premijer ligi BiH, očekuje se da će tu odluku verifikovati i...

Možda vas zanima i ovo

blank