10.6 C
Sarajevo
Srijeda, 22 rujna, 2021

Vitežanin Roberto Soldić nokautom godine uspavao Poljaka i obranio naslov prvaka!

Najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić obranio je naslov KSW prvaka sjajnim nokautom protiv Poljaka Kaszubowskog. KSW je najjača europska organizacija, piše dolinalasve.info

Borba u poljskom Sopotu trajala je samo minutu i pol. Nakon početnih ispitivanja snaga poljski borac je krenuo u napad, a Soldić ga je dočekao i kontrom uspavao.

Kaszubowski je pao na pod, sudac je prekinuo borbu, a liječnici su morali reagirati kako bi spasili poljskog borca.

On je opasan jako. Ali morate biti pametni u ovakvim mečevima. Trenirao sam po cijele dane. Znao sam da je jako i nezgodan, ali pripremio sam se na sve. Svatko od nas je drugačiji, a Bog mi je dao ovaj talent, hvala ti, Bože i hvala ti, mama. Trenirao sam 6 mjeseci žestoko za ovih minutu i pol, i sad želim se najprije odmoriti i onda se vratiti u teretanu. Hvala Antunu Račiću, hvala Ivanu Dijakoviću mom menadžeru koji mi je ovo sve omogućio, hvala cijeloj mojoj obitelji, rekao je Roberto Soldić nakon pobjede.

Tko je Roberto Soldić?

- Oglašavanje - vitežanin roberto soldić nokautom godine uspavao poljaka i obranio naslov prvaka!

Soldić je rodom iz Viteza, grada u BiH, ima 24 godine, a s MMA-om se ozbiljno počeo baviti s 20 godina kada je iz BiH stigao u Njemačku.

Roberto je ovdje došao s dvije borbe i 150 eura u džepu. Nije imao niti osiguran smještaj za prespavati. Tako je prve mjesece spavao u našoj staroj dvorani. Njegova priča je nevjerojatna, rekao je Ivan Dijaković, njegov trener i menadžer za Bild.

Soldić je ogromna zvijezda u Poljskoj. Poljaci ga obožavaju, a jednog dana bi mogao doći i na vrh velikog UFC-a.

Nadimak mu je Robo Cop i Vitez iz Viteza

Soldić više voli prvi nadimak Robo Cop koji je nastao gledajući borbe Cro Copa. Roberto je više puta istaknuo da mu je Filipović uzor u karijeri i da bi jednog dana htio biti kao on, a trenutno je na pravom putu.

Zanimljivo, Soldićeva borba za obranu naslova prvaka trebala se održati kao prva prije borbe večeri, tako je mjesecima najavljivana, no zbog Soldićeve ogromne popularnosti u Poljskoj ona je prebačena za glavnu borbu.

dolinalasve.info

- Oglašavanje -
NAJNOVIJE
Možda vas zanima