Zalog za budućnost: Tri potpisa na Maracani!

zalog za budućnost: tri potpisa na maracani!zalog za budućnost: tri potpisa na maracani!

Nogometni klub Crvena zvezda produžio je ugovore s trojicom nogometaša.

Riječ je o Veljku Vukojeviću, koji je debitirao za seniorsku momčad protiv Trajala u Kupu, te Bratislavu Mariću, koji je na posudbi u Grafičaru, a napadač Luka Zarić potpisao je profesionalni ugovor.

Vukojević i Zarić potpisali su trogodišnje ugovore, a Marić do ljeta 2025. godine.

Predsjednik kluba Svetozar Mijailović rekao je da je ovo veliki dan za trojicu mladih igrača i veliko priznanje za sve što su pokazali.

– Riječ je o članovima Zvezdinog elitnog društva o kojima klub i akademija vode posebnu brigu. To je pravi odnos, jer kroz navedeni projekt želimo mladog čovjeka potpuno osposobiti za nogomet, ali i za život. Vjerujem da će dečki opravdati povjerenje koje im je klub dao sa željom da potpišu još puno ugovora i ostvare blistave karijere te izrastu u velike ljude, naveo je Mijailović.

Direktor Omladinske škole Nikola Jelić rekao je da su svojim ponašanjem i igrama zaslužili ugovore sa Zvezdom.

Tijekom jeseni smo pokazali koliko računamo na mlade nogometaše i kakva ih svijetla budućnost čeka, pa se nadam da će u prvoj momčadi biti sve više igrača koji su stasali u Omladinskoj školi. Vukojević je imao izvrsnu polusezonu i debitirao za prvu momčad, s nadom da će se na proljeće izboriti za veću minutažu. Marić je ove jeseni igrao za Grafičar, većinu utakmica bio je starter i time je zaslužio produljenje ugovora. Zarić je standardni reprezentativac i mlađi kadet Crvene zvezde, a nadam se da će uskoro postati i član prve momčadi. rekao je Jelić.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU