Zavisna o intimnom odnosu: Priča djevojke koja je spavala sa 130 muškaraca, bila i sa četvoricom u danu

Frenki Konsidine bila je zavisna o intimnom odnosu do te mjere da je ponekad spavala i s po četiri muškarca dnevno.
U ispovijesti koja je uzburkala javnost, priznala je da nije mogla normalno da funkcioniše ako nije znala da će sigurno dobiti svoju, kako je rekla, “sljedeću dozu intimnog odnosa”. Takav način života negativno je uticao na njen posao, međuljudske odnose, ali i na psihofizičko zdravlje.

Frenki danas ima 28. godina, a u prošlosti je bolovala od depresije, različitih intimno prenosivih bolesti, a ostala je i trudna bez da je znala ko je otac njenog djeteta. Naime, ona je često izostajala sa posla pod izgovorom da je bolesna, a sve zbog intimnog odnosa. Sveukupno je spavala sa više od 130 muškaraca, a onda je saznala da ima dijagnozu – zavisnost o intimnom odnosu.

Dok nije saznala da je njeno stanje stvarno i priznato medicinsko stanje, mislila je da potrebu za intimnim odnosom ima zbog trauma uzrokovanih ranim razdvajanjem roditelja ili niskog samopouzdanja što se fizičkog izgleda tiče.

Kaže da je sve počelo sa 13 godina, kad su joj se rastali roditelji. Tad bi odlazila na internet i tražila ljude s kojim je mogla da razgovara. S 14 je izgubila nevinost i ušla u prvu dužu vezu, ali kaže da nije mogla da bude vijerna.

Nekoliko godina kasnije, kad joj je majka preminula, to je eskaliralo. Odustala je od fakulteta i u naredne tri godine spavala je sa 80 muškaraca. Kaže da je u tim odnosima rješavala tugu zbog gubitka mame. U jednom periodu života spavala je i s četiri muškarca dnevno, ali ni to joj nije bilo dovoljno.

– Jednog vikenda 2012. otišla sam u Brajton na rođendan. Upoznala sam jednog tipa, došao je u moju hotelsku sobu i imali smo intimni odnos. Sutradan sam bila kod mehaničara da mi pregleda automobil. Spavala sam s njim i njegovim prijateljem, a kasnije te večeri spavala sam s nekim drugim tipom – ispričala je ona.

Prema sopstvenom priznanju, nije koristila zaštitu pa je bolovala i od hlamidije i od HPV. Zatrudnela je s 22 godine. Nije znala ko je otac, pa je odlučila da abortira.

Iste godine upoznala je muškarca na Tinderu sa kojim je započela vezu i 2018. godine je sa njim dobila kćerku. Veza je brzo pukla, ali Frenki je nakon toga odlučila da posketiti psihologa. Tad su joj dijagnostifikovana zavisnost od intimnog odnosa, prenosi Indeks.

– Olakšanje koje sam tad osjetila bilo je nevjerovatno. Shvatila sam da to nije moja krivica. Shvatila sam da ima još ljudi poput mene i koji se boje da govore o tome – rekla je ona, naglašavajući da svojom pričom želi da pomogne da se s tog stanja skine stigma.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU