Ovo je čovjek koji je naoružan do zuba upao u školu

Goran Todorović (46) iz Donje Livadice, koji je naoružan i sa torbom punom municije i eksploziva, upao na čas filozofije u odjeljenje III-3 Ekonomsko-ugostiteljske škole “Vuk Karadžić” u Velikoj Plani, prijetio je da će učenike držati kao taoce, saznaju “Novosti”.

Sagovornici ovog lista, dva dana poslije nesvakidašnje drame koja je uznemirila cijelu Srbiju, kažu da je “naoružani čudak govorio da će ostati u učionici sve dok ga ne spoje sa bezbjednosnim službama”.

Šta je Todorovića natjeralo da u ovu obrazovnu ustanovu uđe gotovo do zuba naoružan biće možda poznato u nedjelju nakon njegovog saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu. On je nakon dramatičnog događaja sproveden u policijsku stanicu u Velikoj Plani, gdje mu je određeno policijsko zadržavanje prenosi hajat.

Zbog istrage, zasad niko od nadležnih ne želi da priča o tome šta je sve Todorović govorio đacima i profesoru filozofije tokom svog petnaestominutnog “časa” uz prijetnju oružjem. Naime, toliko je vremena prošlo do dolaska drugog profesora – Slavoljuba Stojadinovića,koji ga je fizički savladaoovo je čovjek koji je naoružan do zuba upao u školu

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU