Potpuni raspad sistema na svadbi: Ovako to izgleda kada majka ženi svoga sina- Popela se na stol, a onda ludilo (VIDEO)

Svi mi vrlo dobro znamo, jer smo ili bili na nekoj od njih, ili smo ih gledali na nekim snimcima, kako izgleda jedna velika svadba. To su događaji na kojima se ne štedi na hrani i piću, mnogo se potroši na muziku, a veselje zna da traje i po nekoliko dana. Zvanicama nije strano ni da se nosi oružje na takva veselja, pa je i pucanje u vazduh sasvim normalna pojava na svadbi, a nekada ponašanje pojedinih zvanica zna da odvede svadbu jednom totalno drugom smjeru.

Tako je i ova snimka sa jedne svadbe, kada se pojavila na društvenim mrežama, postala pravi hit i viralna za manje od 24 sata, a najviše zbog postupka jedne žene na svadbi, a neki od izvora tvrde da se radi o majci mladoženje, mada je to dosta upitno. Naime, kada je ova žena čula prve taktove pjesme ”Danas majko ženiš svoga sina” obuzelo je pravo ludilo,prenosi balkan.

Očigledno je, sudeći po snimci, da je žena bila u dosta alkoholiziranom stanju, ali to je nije spriječilo da se prvo, teškom mukom,popne na stolicu, te da pokuša i da se popne na stol ispred sebe, na kojem je, na veliko čuđenje svih pokušala da uradi, ni manje, ni više nego špagu. I sve bi to možda bilo i u redu da stol jednostavno nije puko pod njom i raspao se na desetine komada, a sve ono što je bilo na stolu se rasulo u paramparčad, a sve se to vidi i na videu kojeg dijelimo sa vama.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU