3 horoskopska znaka čekaju važne promjene: Venera u Škorpiji donosi strast i ljubav o kojima ste maštali

Venera u Škorpiji je najstrastveniji tranzit „ljubavne planete“, vreme kada prihvatamo želje i ne suzdržavamo se po pitanju svojih osjećanja.

Oni do kojih nam je stalo posvetiće nam punu i direktnu pažnju i nema zadrške!

Kao planeta ljubavi, Venera ne voli previše da se trudi, ali kada se nađe u Škorpiji, znaku kojim upravljaju Mars i Pluton, ona ima tendenciju da bude odlučnija u postizanju svojih ciljeva i osvajanju.

Šta nam donosi Venera u Škorpiji?

Venera je u polje Škorpije ušla 4. decembra i tu će se zadržati do 29.12, a astrolozi ističu da je u pitanju razdoblje u kome naši odnosi prolaze kroz značajnu transformaciju. U centru pažnje biće ljubav, posvećenost i način na koji se ophodimo prema partnerima i onima koji nam se dopadaju.

Uticaj Vene u Škorpiji je obeležen dubokim emocionalnim vezama, što nas podstiče da budemo iskreniji u vezi s tim kako se osjećamo.

Što se tiče se*sa, ovaj položaj pruža mnogo slobode i, sve dok je dogovoreno, možete očekivati da ćete preći mnoge granice i ispuniti svoje čežnje. Fantazije postaju stvarnost jer će obe strane željeti da udovolje jedna drugoj, bez suzdržavanja, a seksualno ispunjenje je od suštinskog značaja za Veneru u Škorpiji i ona će učiniti sve da u krevetu ne bude dosadno.

Ovan

Vaš romantični život mogao bi da poprimi optimističniji pristup s ovim Venerinim tranzitom i učini vas fokusiranijima da nastavite da gradite svoju vezu.

Ako ste slobodni, sada ćete shvatiti koliko ste fleksibilni da biste pronašli osobu koja je usklađena s vašim vrijednostima. Ovaj tranzit će vam pomoći, zahvaljujući Sjevernom čvoru u vašem znaku, da razmislite o tome šta vam zaista pruža radost u odnosu s partnerom.

Blizanci

Promjene u vašim odnosima mogu biti glavna tema ovog tranzira dok gledate unapred i otkrivate za šta ste sposobni. Dok je Venera u znaku Škorpije, mogli biste biti zabrinuti zbog vrednih lekcija koje ste naučili u prošlosti.

Tokom narednih nedelja, komunikacija postaje neophodna ako ste u vezi, a onima koji su slobodni, komunikacija će takođe biti značajna jer omogućava da procijenite šta tražite od potencijalnog partnera.

Škorpija

Vaša energija ljubavi, veze i strasti još je moćnija jer je Venera baš u vašem znaku!

To vam omogućava da budete opušteniji i srećniji s ljudima koje ste pustili u svoj život. Prošli ste kroz dovoljno lekcija kada je Južni čvor bio u vašem znaku, što vam je pomoglo da bolje razumijete odnose koji su za vas bili značajniji i pozitivniji. Ovaj period mogao bi da bude savršen za oproštaj i razumijevanje, a očekujte i da će vas inspirisati da planirate lijepe trenutke.

BONUS VIDEO:

3 horoskopska znaka čekaju važne promjene: Venera u Škorpiji donosi strast i ljubav o kojima ste maštali appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU