3 stvari koje muškarci žele u krevetu, a neće ih tražiti

Malo je onih koji su u potpunosti zadovoljni svojim seksualnim životom. Većina svoj se*sualni život smatra dobrim, ali svima fali ono nešto da bi bio savršen.

Prema istraživanju koje je provedeno na 6.700 muškaraca i žena otkriveno je kako jedna trećina žena ima odnose najmanje dva do tri puta sedmično, a 71 posto ih je reklo kako su zadovoljne sa svojim se*sualnim životom. No, za razliku od žena, samo 51 posto muškaraca tvrdi kako su potpuno zadovoljeni u krevetu.

Razlog tome je vjerojatno i zato što niti muškarci niti žene neće reći što zapravo žele u spavaćoj sobi jer im je neugodno.

U nastavku saznajte koje su to tri stvari za kojima muškarci žude, a neće ih tražiti.

1. Inicirajte vi se*s

To ne znači da morate skočiti na njega čim otvori vrata, ali dajte mu do znanja da želite se*s. Počnite ga maziti dok gledate televizor ili se jednostavno krenite razodijevati pred njim zavodeći ga tako.

2. Obucite ‘tu’ haljinu

Sigurno imate u ormaru haljinu u kojoj izgledate savršeno, no zapravo ste ju imali svega nekoliko puta. Ne čuvajte je, odjenite je samo za njega jer muškarci obožavaju vidjeti svoju partnericu u najboljem izdanju.

3. Recite mu što vam se sviđa

Paradoksalna je činjenica da parovi što su duže zajedno to teže razgovaraju o se*su. Jer ulozi su puno veći. Nitko ne želi povrijediti partnera, odnosno partnericu, no to ne mora biti tako. Ne razgovarajte o negativnim stvarima nego jednostavno otkrijte jedno druge što vam se sviđa i što bi voljeli.

3 stvari koje muškarci žele u krevetu, a neće ih tražiti appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU