6 DVOLIČNIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA Smješkaće se i zvati vas na kafu, a onda će vam zabiti nož u leđa

Ako je vjerovati astrolozima, lako ćete moći da identifikujete dvolične ljude na osnovu njihovog horoskopskog znaka!

Lav

Lavovi su otvoreni i šarmantni, ali pomalo pretjeruju u svemu. Imaju osjećaj za dramatičnost i vole da igraju različite uloge, ali i da traže svu pažnju. Ako nisu u centru pažnje, u stanju su čak i da potpuno izmisle neku priču, samo da bi bili primjećeni.

Rak

Da, Rak je sladak i osjetljiv, ali ovaj znak nevjerovatnom brzinom menja raspoloženja. Malo je vjerovatno da će pričati o drugima iza leđa, ali često pokazuju pred ljudima suptotno od onoga što misle i osjećaju.

Ribe

Kao i Rak, Ribe su emotivne i nježne. Međutim, ovaj znak toliko polaže na emocije, da će bez problema izgovoriti „bijelu laž“ kako bi podstakao vaša osjećanja. Oni znaju kada nisu iskreni i direktni, ali ako to održava mir, Ribama ne smeta. U njima nema zlobe – oni samo žele da se osjećate najbolje. A ako to znači da moraju da se pretvore u ono što drugi žele da budu, Ribe će to i učiniti.

Škorpija

Škorpije otkrivaju samo ono što žele da se vidi. Ova tajanstvenost lako prelazi u dvolično, podmuklo ponašanje. I dok će vama izgledati kao da najbolji prijatelj kojeg ste u životu imali, oni će zapravo manipulisati da bi postigli svoje ciljeve. U tome su toliko dobri, da mogu da prođu godine i godine dok ne shvatite da su se samo poigravali s vama.

Vaga

Vage ne mogu da drže jezik za zubima ako im kažete neku sočnu tajnu, te očekujte da će je prepričavati dalje čim okrenete leđa. Iako će se iskreno kajati ako se naljutite, one jednostavno ne mogu protiv svoje prirode.

Blizanci

Neodlučni Blizanci su najdvoličniji član Zodijaka. Ovo ponašanje proizilazi iz želje da se dopadne svima i da bude deo svakog društvenog kruga. Oni će reći ili uraditi nešto u jednom minutu, a zatim uraditi potpuno suprotno u sledećem; oni govore istinu u trenutku, ali kako se trenuci mijenjaju, tako se mijenja i istina.

BONUS VIDEO:

6 DVOLIČNIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA Smješkaće se i zvati vas na kafu, a onda će vam zabiti nož u leđa appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU