Vrijedan dar Udruge “Volim Vitez” za viteške umirovljenike

Članice i članovi Udruge Volim Vitez posjetili su u četvrtak, 6. veljače Udrugu umirovljenika općine Vitez gdje su se sastali s predsjednikom Udruge umirovljenika Franjom Drmićem i Predsjedništvom Udruge.

Tom prigodom razgovarano je o aktivnostima dviju udruga koje su svojim radom itekako prepoznate u lokalnoj zajednici, kao i o mogućnosti za jačanje suradnje koja se može razvijati jedino na načelima međugeneracijske solidarnosti.

Predstavnici Udruge Volim Vitez ovom prigodom uručili su i donaciju umirovljenicima Viteza kojima će ona, imajući u vidu nezavidan položaj velikoga broja pripadnika ove populacije, zasigurno dobro doći, što je između ostalog kazao i predsjednik Udruge umirovljenika Franjo Drmić.

“Nakon što smo prije nekoliko mjeseci obilježili Međunarodni dan starih i nemoćnih ovom aktivnošću još jednom smo skrenuli pozornost na brigu prema našim sugrađanima u odmakloj životnoj dobi, to jest umirovljenicima. Nažalost, ove aktivnosti su u našem društvu neizbježne i veseli nas ukoliko smo ovom gestom barem malo olakšali svakodnevicu jednom dijelu stanovnika Viteza, jer kao što naš naziv i govori, Vitez se voli djelima, a to brojne Vitežanke i Vitežani nerijetko pokazuju”, istaknuli su iz Udruge Volim Vitez.

vrijedan dar udruge "volim vitez" za viteške umirovljenike
vrijedan dar udruge "volim vitez" za viteške umirovljenike
Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU