„ORTAK“ VISOK SKORO DVA METRA Farmerka i njena emu ptica senzacija interneta (FOTO/VIDEO)

Naime, Tejlor još od 2013. kreira sadržaj o životinjama na društvenim mrežama, snimajući ih na svojoj farmi Knuckle Bump Farms. Međutim, tek kada se pred kamerama pojavio njen skoro dva metra visok ortak, njene priče postale su viralne.

Emanuel se najprije pojavio pred kamerama početkom jula na Tiktoku. Na videu, koji ima skoro 10 miliona pregleda i 1,9 miliona lajkova, Blejk pokušava da prikaže jednu od krava na farmi, kada se emu odjednom pojavljuje u kadru, očigledno fasciniran kamerom.

– Emanuele, nemoj to da radiš! – čuje se mlada farmerka kako viče dok pokušava da spreči pticu da kljuca kameru. Vrlo brzo rečenica “Emmanuel, don’t do it!” postala je hešteg, a našla se i na majicama.

Emanuel je postao zvezda Tiktoka, i za samo nekoliko dana stekao više od milion pratilaca. Taj broj trenutno iznosi 1,3 miliona i raste iz dana u dan. Blejk za svog prijatelja kaže da je veoma umiljat, kao i da je njegovo puno ime Emanuel Tod Lopez.

View this post on Instagram

A post shared by Knuckle Bump Farms (@knucklebumpfarms)

U intervjuu za Washington Post, Blejk kaže da zapravo nije ni planirala da postavi video koji je proslavio Emanuela i nju, ali se predomislila kada je, mjesec dana nakon što je video nastao, listajući telefon ponovo naletjela na taj snimak.

Posebno joj je drago što Emanuel pruža ljudima razonodu i bijeg od mora loših vijesti sa kojima se svakodnevno suočavamo.

– Svijet je mračan, a životinje donose radost. Smiješne su i zabavne – poručuje Blejk.

„ORTAK“ VISOK SKORO DVA METRA Farmerka i njena emu ptica senzacija interneta (FOTO/VIDEO) appeared first on Aloonline.ba.



aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU