Addiko krediti za penzionere – mudra ponuda za iskusne

Pretpraznično je vrijeme obično period intenzivnije kupovine ili stvaranja planova za novu godinu. U tom periodu i naši stariji, odnosno iskusniji sugrađani, razmišljaju o kupovini poklona za svoje najbliže, bilo da ih žele obradovati, pokloniti neku dragu uspomenu ili nagraditi unuke za ostvareni uspjeh u školi. Želja je često puno više nego novca koji je potreban za njihovo ostvarenje.

Uz Addiko kredit za penzionere,  te želje mogu postati stvarnost.  

Vodeći računa o finansijskim potrebama svojih najiskusnijih klijenata – penzionera, Addiko Bank Sarajevo je kreirala poseban kredit za penzionere. Iznos ovog kredita se kreće od 1.000 pa sve do 30.000 KM, a rok otplate je do 10 godina. Krediti se odobravaju bez troškova obrade.

„Mudra ponuda za iskusne rezultat je naših zalaganja da našim najiskusnijim klijentima, ponudimo odgovor na sve njihove finansijske potrebe, kako bi sebi priuštili sve ono što žele. Naši sugrađani starije životne dobi, u Addiko Bank Sarajevo mogu dobiti kredit u veoma kratkom roku, brzo i jednostavno, a sve prema njihovim potrebama. Bilo da se radi o postojećim ili novim klijentima Banke, kredit se preliminarno odobrava uz minimalnu dokumentaciju“, naglašavaju u Addiko Bank Sarajevo.

Mogućnost otplate kredita za penzionere je do 75. godina starosti, uz odabir datuma dospijeća rate i to 1., 10., 20. ili 25. u mjesecu, u skladu sa redovnim mjesečnim primanjima. 

Zainteresovani klijenti za kreditna sredstva za penzionere mogu aplicirati u najbližoj Addiko poslovnici ili pozivom Addiko kontakt centra na broj 033 866 666.

Više detalja potražite na Addiko krediti za penzionere – Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba)

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU