17.7 C
Sarajevo
Četvrtak, 18 kolovoza, 2022

Addiko Red Wednesday – Podignite kredit i na poklon dobijate do 500 KM

U susret novogodišnjim praznicima, Addiko banka u srijedu, 11.12.2019, organizuje još jednu Addiko Red Wednesday akciju.

Postojeći i novi klijenti, koji apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit samo u srijedu, 11.12. i čiji kredit bude odobren i plasiran, dobijaju na poklon iznos do 500 KM, zavisno od visine odobrenog kredita.

“Odlučili smo produžiti pretprazničnu atmosferu te postojećim i novim klijentima ponuditi nešto drugačiji koncept posebnih pogodnosti. Addiko Red Wednesday je akcija kojom se uvijek iznova trudimo obradovati svoje klijente, te je realizujemo u vrijeme kada je našim klijentima najpotrebniji novac. Ova praznična ponuda pomoći će našim klijentima da svi, njima dragi ljudi dobiju poklone, ali i mogućnost da se rasterete drugih troškova koji dolaze sa praznicima”, istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

“Želimo biti na usluzi svojim klijentima i ponuditi im svoje usluge uz posebne pogodnosti onda kada im to najviše treba. Zbog praznika, ali i zime koja uvijek zahtijeva više energije i novca, odlučili smo svojim klijentima koji 11.12. realizuju kredit, pokloniti dodatnu gotovinu do 500 KM, a u zavisnosti visine kredita koji ugovore, kako bi što jednostavnije i lakše dočekali praznike” istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

  Galić: Turistički sektor najviše ispašta zbog koronakrize

Addiko banka kontinuirano radi na unaprjeđenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. Akciju Addiko Red Wednesday, koja se pokazala veoma uspješnom zahvaljujći pogodnostima koje nudi klijentima, Addiko banka organizuje već sedmi put u Bosni i Hercegovini. I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u bilo kojoj poslovnici Banke ili putem Addiko kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem zvanične Facebook stranice Banke „Addiko Bank BiH“.

 

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
ANKETA
Da li izlazite na izbore u BiH?
DRUGI UPRAVO ČITAJU