Aida Tule se oglasila o prijetnjama supruga Edina, ogradila se od svih njegovih postupaka i pokušaja opravdanja

Oglasila se Aida Tule supruga Edina Tule koji joj je jučer uputio brutalne prijetnje, a danas svoj potez pokušao “opravdati” navodnim društvenim eksperimentom.

Aida ipak tvrdi da nije bila žrtva nasilja, iako je opće poznato da će to gotovo svaka žena žrtva nasilja kazati, ali ipak se ogradila od svih postupaka nestabilnog Edina.

Osjećam ljudsku, moralnu i profesionalnu odgovornost, da se javno ogradim od odluka koje je Edin Tule donio, od njegove komunikacije na društvenim mrežama pa do načina kako se odnosi prema ljudima.

U svemu ovome ne pružam mu nikakav oblik podrške. Nikad ni jednim gestom nisam ugrozila povjerljivost odnosa sa svojim klijentima jer je nedopustivo iznositi detalje sa terapija. Izjavu dajem da se zaustavi širenje nereda i nesigurnosti”, napisala je Aida Tule na Facebooku.

Istaknula je da javnost treba da zna da je zajedno sa djecom sve vrijeme bila na sigurnom u svome domu.

Tokom svih godina braka nikada nije bilo nikakvog oblika nasilja. Nismo dijelom nikakvog eksperimenta. Svako od nas će odgovarati pred Jednim Sudijom, mi ne sudimo jedni drugima, ali moramo biti svjesni da svako djelo nosi sa sobom posljedice.

Uzvišeni Stvoritelj nas usmjerava na čišćenje svoje duše, pa se okrenimo u tom pravcu i neka nas ne ostavlja samim sebi ni koliko je treptaj oka”, napisala je Aida Tule u svom obraćanju.

Podsjetimo, jučer je javnost u BiH alarmirao njen suprug Edin koji je na društvenim mrežama prijetio da će je silovati i i baciti pod voz.

The post Aida Tule se oglasila o prijetnjama supruga Edina, ogradila se od svih njegovih postupaka i pokušaja opravdanja appeared first on Sarajevska sehara.

sarajevskasehara.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU