Akcijska ponuda štednje u MF banci

Povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje 31.oktobra, MF banka predstavlja akcijsku ponudu oročene i dječije štednje uz vrlo atraktivne kamatne stope

U toku akcijskog perioda koji traje od 30.10. do 7.11.2020. ukoliko se odlučite na vremenski perod oročenja od 48 mjeseci, u prilici ste da ostvarite kamatnu stopu od 3,10% na Oročenu štednju, odnosno 3,20% na dječiju oročenu štednju.

Za oročenu štednju se često kaže da je najsigurniji i najjednostavniji oblik štednje. Kod ove vrste štednje vaš novac se oročava u banci uz odgovarajuću kamatu tokom tačno definisanog vremenskog perioda u kojem očekujete da vam taj novac neće biti potreban.

Ali čak i ako vam zatreba, ne brinite. Novac možete dobiti i prije isteka oročenja kada će Banka na sredstva oročenog uloga obračunati kamatu po viđenju.

Pored posebnih kamatnih uslova u MF banci su pripremili i posebno iznenađenje u vidu poklona za sve nove štediše koji dogovore štednju tokom predviđenog akcijskog perioda.

Više informacija o ovoj akciji i ostalim proizvodima MF banke pronađite na web stranici www.mfbanka.com ili vama najbližoj poslovnici MF banke.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU