AKO TOTENHEM NE IZBORI LŠ: Kane napušta London, sljedeća destinacija Serija A?!

Harry Kane ima ugovor sa Totenhemom do 2024. godine gdje zarađuje oko 12 miliona eura svake sezone.

Ipak, njegov agent i on smatraju da bi prvi napadač engleske reprezentacije mogao da zarađuje znatno više od pomenute sume.

Kako prenose novine, ukoliko Totenhem na kraju sezone ne bude među četiri ekipe u Premijer ligi i ne izbori učešće u Ligi šampiona, Kane bi vrlo lako mogao da napusti London.

Naime, plan uprave Totenhema je da znatno smanji budžet za plate koji na godišnjem nivou iznosi 55 miliona eura, ako klub ne obezbjedi učešće u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

Kane, kao igrač sa najvećom platom, bi mogao da ode, a u redu za njegove usluge stoje, prije svega Real Madrid i Barselona, ali i Juventus koji uporno traga za napadačem koji bi zamjenio Gonzala Higuaina na kraju tekuće sezone.

„Stara dama“ je odavno pikirala Maura Ikardija, pominje se i Gabrijel Jesus, ali svakako da bi Kane bio najbolje rješenje, smatra Fabio Paratići, sportski direktor Juventusa.

Trenutna cijena Kane je 150 miliona eura. Ovaj 26-godišnji napadač je dijete Totenhema.

Za londonski klub je do sada u karijeri odigrao 278 mečeva i postigao 181 pogodak. Takođe, zabilježio je i 45 mečeva za nacionalnu selekciju uz 32 gola.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU