Ako želite ljeto provesti na Jadranu, a da pri tome dobro i zaradite, pogledajte ovaj oglas

Pozivamo Vas da se prijavite za učešće na intervjuu za rad u vodećem svjetskom lancu restorana!

Radi se o internacionalnom lancu restorana, u koji se stalno ulaže i koji stalno raste, gdje zaposlenici imaju redovna i stimulativna primanja. Kompanija kontinuirano ulaže u poslovne procedure i svoje ljude. Zbog toga zaposlenici mogu posao obavljati brže i lakše, okruženi timom u koji se ima povjerenja i koji uživa da se zabavlja dok radi!

Zaposlenici imaju kontinuirane treninge i edukacije koje im olakšavaju ulazak u poslovni svijet i profesionalni napredak.

Ako Vas zanima ovakav posao na obalama Jadranskog mora i rad u uspješnoj i dinamičnoj sredini, DEKRA Vas poziva da se prijavite za radno mjesto „Radnik u restoranu“.

Period rada je od 01.06.2020. do 30.09.2020. godine i kandidati koji budu primljeni imat će priliku da zarade atraktivna, iznadprosječna primanja a pri tome da ljeto provedu u Poreču, Puli ili Zadru.

Rok za prijavu je 1.3.2020.

Svim sezonskim radnicima je obezbjeđen besplatan smještaj, obrok, prevoz gradskim saobraćajem kao i troškovi prevoza od mjesta boravaka do Hrvatske i nazad.

Naglašavamo da za navedeni posao nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo.

Važno je znati da za sve državljanje Bosne i Hercegovine, Klijent organizuje i plaća sve troškove povezane sa dobivanjem radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti putem e-mail: posao.ba@dekra.com
ili putem linka:
https://www.dekra-zapo.ba/otvoreni-konkursi/radnik-u-restoranu-mz

Rok za prijavu je 1.3.2020.

Kandidati odabrani u prvom krugu selekcije, imat će priliku učestvovati u prezentaciji kompanije i finalnim intervjuima. Prezentacija i intervjui će biti održani u Sarajevu i Tuzli.

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona +387 33 29 52 54

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU