ANTI-MALER BONUS ČEKA OVDJE – Pobijedite praznovjerje i doživite sreću uz Meridianbet!

Svi znaju da je petak 13. loš dan, ali Meridijanit želi dokazati suprotno. Kod nas petak 13. postaje sretan dan! Sve što treba da uradite je da uplatite najmanje 313 RSD i odigrate tiket sa tačno 13 parova, jer možete osvojiti fantastične bonuse!

Važno je napomenuti da ukupna kvota na listiću mora biti veća od 13. To je jedini uvjet za ulazak u utrku za neodoljive nagrade.

A nagrade su stvarno fantastične! Ukupno 13 sretnika bit će nagrađeno sa 1313 dinara sportskog bonusa i 13 dana sa po 100 okretaja u igrici “Zombi apokalipsa”. To znači da vas na sportskom računu čeka 1.313 dinara i čak 1.300 okretaja za borbu protiv zombija i osvajanje fantastičnih dobitaka.

Sada je pravo vrijeme da zaboravite sve predrasude o petku 13. i okušate sreću uz Meridianbet. Ne gubite vrijeme – neka vam petak 13. bude sretan dan! Ovo je prilika da se izazove praznovjerje i pokaže da sreća ne poznaje datume. S Meridianbetsvaki petak može biti dan za pamćenje.

Prijavite se, uplatite i odigrajte listić s 13 parova s ​​tečajem većim od 13. Možda baš vi budete jedan od 13 sretnika!

A ako vam ovo zvuči primamljivo –registrirajte se sada na ovom linku i primite bonus dobrodošlice od 4.000 RSD.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU